BMW Concept X7 iPerformance. Le BMW ma fatuga'o sili ona tele i le talafaasolopito

Anonim

Vaai i luma lena. O le fatuga'o lua - o le fa'ailoga sili mo le fa'ailoaina o se BMW i luga o le auala - e fa'ataunu'u tulaga mata'utia. E tatau ona avea ma fatugaʻo sili ona lua e "alofagia" luma o le BMW. Ma e le gata o le lua fatugaʻo tele, o le Concept X7 iPerformance e tatau ona avea ma BMW sili ona tele.

BMW Concept X7 iPerformance

E pei ona faia i le Z4 Concept ma Concept 8 Series - o loʻo i ai foi i Frankfurt - o le Concept X7 iPerformance o loʻo vaʻavaʻai lelei i mea e faʻamoemoeina mai le BMW X7. O le a tu'uina i luga a'e o le X5, tu i fafo mo le i ai o laina e tolu o nofoa. O le manatu o loʻo i ai i le faʻaaliga na faʻaalia ai nofoa e ono, ae e tatau ona faʻamoemoe o le a sau foi le taʻavale gaosiga ma le fitu.

Ina ia tuʻufaʻatasia le laina lona tolu o nofoa o le Concept X7 iPerformance e tatau ona tupu faʻatusatusa i le X5. E sili atu i le 113 mm (5.02 m) le umi, 82 mm (2.02 m) le lautele ma le 37 mm (1.8 m) le maualuga. E le gata i lea, o le uili uili e 76 mm le umi e o'o atu i le 3.01 m.

O le tauvaga i le lumanaʻi o le Mercedes-Benz GLS ma le Range Rover na faʻaalia i Frankfurt ma le igoa iPerformance, lea e faʻaalia ai le faʻaogaina o se afi afi. E tusa ai ma le nafa o le faʻailoga, o le faʻamoemoe o le faʻaluaina o le tutoʻatasi eletise pe a faʻatusatusa i le taimi nei o le hybrid proposals of the brand.

BMW Concept X7 iPerformance

O le Concept e faʻafeiloaʻi ai le DNA Taʻaloga Taʻaloga BMW i totonu o le vaega taugata. O le gagana fou a le BMW e fa'aaogaina na'o ni nai laina e matua'i sa'o ma fa'amatagofie foliga i luga e si'itia ai le pa i tulaga o le i ai ma le mamalu. O le BMW Concept X7 iPerformance o loʻo i ai se lagona faʻalelei ma faʻapitoa, faʻafetai i lona faʻaogaina ma le faautauta o foliga ma faʻamatalaga mataʻina.

Adrian van Hooydonk, Sui Peresetene Sinia BMW Group Design.
BMW Concept X7 iPerformance

lauiloa BMW

O le Concept X7 iPerformance (X7 i le lumanaʻi) ma le Concept 8 Series (future 8 Series) o faʻaopoopoga i le vaega taugata a le BMW, lea o loʻo tuʻufaʻatasia ai le 7 Series ma le i8. O le taʻiala a le faʻailoga e aofia ai le faʻamalosia o lona i ai i lenei vaega, faʻatupulaia e le gata i faʻatau ae faʻapea foi i tupe mama.

Ina ia fetaui ma faʻamoemoega sili ona maualuga mo nei faʻataʻitaʻiga, e manaʻo le BMW e fai sina mamao mai isi, saili mo se ituaiga sili atu ona manaʻomia ma faʻapitoa o tagata faʻatau. Ma o se tasi o laasaga na faia e oʻo lava i le faʻaaogaina o se faʻailoga faʻailoga ua toe faʻaleleia, lea o le a faʻaalia i luga o nei faʻataʻitaʻiga i se lanu uliuli ma paʻepaʻe fou ma faʻatasi ai ma le "Bayerische Motoren Werke" na tusia atoa. E fa'afefea ona fa'asino le fa'ailoga:

O fa'ata'ita'iga fu'a a le BMW o lo'o fa'aalia ai se malamalama'aga fou i mea taugata - o se tasi e tu'ufa'atasia ai se lagona fa'amatala e ala i le fa'afiafiaga fa'alelei ma le fiafia o le ta'avale fa'atasi ai ma le poto masani o le sa'olotoga ma le tagata lava ia.

Faitau atili