Ole Suzuki Swift Sport fou lea

Anonim

Ose ta'avale atamai ma mama, lagolagoina e se afi ola. E tatau ona sa'o mea uma, sa'o? O le tusi fa'asalalau lea mo le tupulaga lona tolu o le Suzuki Swift Sport.

O se fa'ata'ita'iga ua fa'ailoa mai nei i se tulaga ta'avale ta'aloga, o se faiga fa'amalosi ma se fua fa'atatau o le mamafa-i-torque e sili ona manaia.

Amata i le afi, o le iunite e faʻaauupegaina ai lenei Suzuki Swift Sport o le mea fou 1.4 BOOSTERJET , ma le 230Nm o le malosi ma le 140 hp o le malosi. Atonu e le manaia tele, ae na o le 970 kg o le mamafa e gaoioi, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le fua faʻatatau o le mamafa-i-torque e tusa ma le 4.2 kg / Nm - seʻi o tatou feagai, o se numera manaia tele.

Suzuki Swift Ta'aloga 2018 Potukale6

O le fa'aogaina o le suau'u tuusa'o e fa'aalia ai pupuni tui e fitu-pu, e mafai ai ona fa'atuputeleina le mamafa o le suau'u ma fa'amalieina le tu'iina o le suau'u, e maua ai le malosi o le afi ma fa'aitiitia le fa'aoso.

"Matou te iloa o matou tagata faʻatau e faʻatauaina se poto masani avetaʻavale nai lo isi mea uma"

Masao Kobori, Suzuki Sili Inisinia

Pusa tusi lesona sili ona lelei

Ina ia ausia se taʻavale pupuu ma sili atu agile auala faʻaleleia atili na faʻafeiloaʻi i le 6-speed manual gearbox lea e fetaui ma le tupulaga muamua Swift Sport. O le malosi o le gaioiga ua fetuunai e faʻaleleia ai le lamolemole o alalaupapa ma faʻateleina le faʻaalia o le avetaʻavale, faʻapipiʻiina e faʻaleleia faʻapitoa e faʻateleina ai le faʻamalosi ma le lagona o se auala e sili atu ona tuusaʻo.

Suzuki Swift Ta'aloga 2018 Potukale6

Fa'ailoga fou "HEARTECT".

O le Swift Sport fou na fausia i luga o le "HEARTECT" platform, o le augatupulaga fou o le Suzuki platform e mama ma sili atu le malosi.

O se toe faʻaleleia atoatoa na iʻu ai i le suia o le faʻavaa o le faʻavae muamua o le faʻavaa faʻavaa ma se faʻavaa faʻaauau e faʻateleina ai le malosi o le fausaga atoa. O le malosi atoa o le tino e faʻaleleia atili i le faʻateleina o togi faʻamau, faʻaleleia le laina laina ma le faʻatonuga.

Suzuki Swift Ta'aloga 2018 Potukale6

I le faaopoopo atu i le "HEARTECT" platform, o le auiliiliga auʻiliʻili o totonu, nofoa ma isi vaega na mafua ai le mamafa atoa e le mafai ona faʻaogaina ma na o le 970kg.

Fa'amalologa fa'apitoa

Talu ai o le Suzuki Swift Sport o le fa'ata'ita'iga sili ona ta'aloga i le kamupani gaosi Iapani, sa i ai se galuega taua a le au inisinia a le fa'ailoga i le fa'aleleia lelei o nei vaega.

E pei o lona muamua, o le Swift Sport fou e faʻaaogaina Monroe faʻalavelave faʻafuaseʻi i luma. Ina ia faʻaleleia le mautu o le taʻavale, o le mafiafia o paʻu faʻamautu na faʻateleina i le faʻaopoopoga o Teflon i le faʻapotopotoga faʻamautu. O le uili o le uili ma le uili na faia i le tasi vaega ma le lautele i le va o paʻu na faʻalauteleina.

Suzuki Swift Ta'aloga 2018 Potukale6

O le taofiga pito i tua e tatau foi ona gauai atu i ai. O le ua na mamanuina ma atiina ae faapitoa mo le Suzuki Swift Sport fou. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga ua faʻaleleia i le 1.4 taimi faʻatusatusa i lona muamua ma o le faʻamalosi e tolu taimi sili atu i lalo o le uta. Ua toe fetuutuuna'i le malo o le torsion pa ina ia maua ai le malo o ta'avale sili. I le taimi ua tuanaʻi, na faʻaogaina e le faʻailoga i Monroe faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O nei atinaʻe na tuʻuina atu, e tusa ai ma le faʻailoga, se tikeri faʻaopoopo o le faʻamalosi e aunoa ma le faʻateleina o le saoasaoa o le tautotogo poʻo le faʻamautu pito i luma, faʻamautinoa le sologa lelei o le faʻaogaina o le paʻu ma le auala.

Suzuki Swift Ta'aloga 2018 Potukale6

Faitau atili