New Honda Civic Type R i le 2022. Hybrid po'o le non-hybrid, o le fesili lena.

Anonim

Faatasi ai ma le faʻasalalauga aloaia o le faʻaiʻuga o le Honda Civic Coupé i le US - ioe, e mafai e tagata Amerika ona faʻatau naʻo le tolu-faitotoa Civic - na faatoa matou iloa o se augatupulaga fou Civic, le 11th, o le a faʻaalia i le tautotogo o le 2021. , ma o le a faaauau pea ona i ai i totonu Tulaga Sivi R lona pito i luga, lea e tatau ona aliali mai i se taimi mulimuli ane.

Ae ui i lea, o le a le ituaiga masini o le a avea ma Civic Type R i le lumanaʻi? E ui ina ua uma ona maua e tioata i suʻega auala, o loʻo i ai pea le masalosalo i mea e faʻamoemoeina mai le tupulaga fou o le vevela vevela.

I le taimi nei, e foliga mai e lua manatu i luga o le laulau. Tatou feiloai ia i latou.

Honda Civic Type R Limited Edition
O le Civic Type R Limited Edition talu ai nei na toe umia ai le fa'amaumauga mo le ta'avale uili pito i luma i Suzuka.

Civic Type R… hybrid

O le hybrid Civic Type R o se tasi o manatu sili ona manaia i taimi talu ai nei. O se avanoa e maua ai mea e mafua ona o le faʻalauiloaina o fuafuaga a Honda e faʻamalo lona faila atoa i le 2022.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le tuʻuina atu o le leo i tala, o se masini e matua ese lava le uiga mai le masini o loʻo faʻatau nei. E ala i le tuʻuina o le masini eletise i le pito i tua, faʻapipiʻi le afi afi e fesoʻotaʻi ma le pito i luma, o le Civic Type R i le lumanaʻi o le a avea ma "monster" e fa uili ma se mana faʻatatau o le 400 hp - sauni e alu. mo le Siamani mega-o, aemaise lava le Mercedes-AMG A 45 S, ma le 421 hp.

O le manatu ma faʻamatalaga uma, o le a mulimuli i se fofo e tutusa ma le tasi tatou te vaʻaia i le Honda NSX, lea e tolu afi eletise ma se maa e faʻapipiʻi ai le 3.5 V6 twin-turbo, o lona uiga, tasi le afi i le uili (i lenei tulaga. i luma), fa'atasi ai ma le isi fa'atasi sa'o i le afi afi.

Orbis Ring-Drive, Honda Civic Type R
Na e valoia le lumanaʻi? O le Orbis prototype na faʻapipiʻiina se afi eletise i luga o uili pito i tua o le Civic Type R, e le gata ina tuʻuina atu le taʻavale e fa uili i le vevela vevela ae ... 462 hp.

Ae ui i lea, o lenei manatu e mafua ai le tele o faafitauli. Muamua, o le lavelave uma o le filifili eletise ma ona tau. O le tau o le Honda Civic Type R, lea e le o toe taugofie, e tatau ona siitia atili e feagai ma le tekinolosi "overdose".

Ma afai e le'i maualuga le aofa'i o fa'atauga vevela, e le fesoasoani se tau maualuga atu i lea tulaga. E aoga le tupe teu fa'afaigaluega e mana'omia? Tau lava manatua le mea na tupu i le Ford Focus RS na folafola mai se tali tutusa.

Lona lua, hybridization (i lenei tulaga o se plug-in hybrid) o lona uiga o le paluga, tele o le paluga - o le 150 kilokalama faʻasalaga e le o se mea moni. E le gata i lea, ina ia faʻafetaui le faʻateleina o le malosi, e tatau ona faʻaopoopoina le tele o ballast i vaega faʻamalosia pe faʻateleina - sili atu "paʻu", sili atu taofi, faʻapea foʻi ma vaega o totoe o le taʻavale. E fa'afefea ona a'afia ai le fa'atauaina tele o le ta'avale a le Civic Type R?

Civic Type R e aunoa ma ni eletise

Atonu e sili atu le faafaigofieina o le fua, e pei ona i ai nei? O le manatu lona lua, o le Civic Type R na'o le mu ma le ta'avale uili lua, talu ai nei ua lauiloa. O mea uma ona o faʻamatalaga a Tom Gardener, sui peresitene sinia o Honda Europe, i le Auto Express:

“E iai a matou poutu autu o le a faʻaeletise (…), ae e leʻi faia lava ni faʻaiʻuga (e uiga i le Civic Type R). Matou te matua nofouta i le faʻafetai malosi o matou tagata faʻatau mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei, ma e tatau ona matou vaʻavaʻai loloto i le auala sili i luma.

A manatu ua uma ona maua le pito vevela i le lumanaʻi, e ui ina faʻapipiʻi, i suʻega auala, masalo ua uma ona fai lena faaiuga.

Honda Civic Type R laina
Le aiga atoa (agavale i le taumatau) mo le 2020: Sport Line, Limited Edition ma GT (le fa'ata'ita'iga masani).

Afai e filifili Honda mo le sili atu "mamanu" Civic Type R, e le o lona uiga, e ui i lea, e le maua ai se ituaiga o eletise. O le mea moni, o loʻo matou faʻatatau i se faʻaoga faigofie ma sili atu le faʻalavelave (i le tulaga o le nofoia avanoa ma le ballast) faiga faʻafefete vaivai lea ua faʻatagaina oe e tipiina kalama taua o le CO2 i suʻega emisi.

O tupe maua o totoe o le a toetoe lava tutusa ma le fa'ata'ita'iga o lo'o iai nei. O le K20 afi o le a tumau pea i le faagaoioia, masalo o le mauaina o ni suiga i le igoa o le lelei - e manaʻomia se malosi sili atu? O nisi tala e fai mai ioe, o le 2.0 Turbo e mafai ona vaʻaia le numera o equines e faʻatupulaʻia teisi.

Honda Civic Type R Limited Edition
O le tala fiafia e tusa lava po o le a le ala e te filifilia, o lenei faʻailoga o le a faʻaauau pea ona faʻaalia i tua o le Civic.

O le fa'afitauli tele i le fa'atumauina o mea uma e pei ona i ai o lo'o taoto i le fa'atatauga o fa'amu. Ua uma ona amata faʻatau atu e Honda lana eletise, le Honda e, ma sa matou vaʻaia foi le CR-V ma le Jazz o loʻo faʻafefiloi. E fa'amoemoe o le a maua e le 11th generation Civic se fofo fa'atosina tutusa ma nei fa'ata'ita'iga e lua.

Mata e lava le faʻaititia o le gaosiga a le kamupani Iapani i Europa i se tulaga e mafai ai ona "faʻalavelave" pei o le Civic Type R? Afai tatou te vaʻavaʻai i uso a Toyota, o loʻo i ai i le taimi nei le taugata o le i ai o le GR Supra ma le GR Yaris - e naʻo le afi - aua o le tele o ana faʻatau o taʻavale faʻafefe.

Ae o oe, o le a sou manatu? Afai e tulaʻi mai le Honda Civic Type R i le tulaga - malosi ma tau - ma ave le taua i Siamani, faʻatasi ai ma lona faʻafefiloi; pe, i le isi itu, taumafai e faʻatumauina le fua faʻamaoni e mafai i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei tatou te fiafia tele i ai?

Faitau atili