O le a le mea e fai e le Mini Cooper ma le sakete laitiiti? Mea uma

Anonim

O le lalolagi taʻavale e faʻateʻia pea i tatou. Ole mea moni ole tasi lea o mafua'aga matou te fiafia ai i mea matou te faia iinei i Razão Automóvel.

E mautinoa lava o loʻo fesoʻotaʻi fafine i taʻaloga afi, ua uma ona matou fai atu iinei, iinei ma iinei. Pe o le fa'aolaina o se fa'ato'aga, fa'aopoopoina le fa'amatagofie i se ala lua, po'o le fa'ailoaina o masini sili ona matagofie i se fa'aaliga afi.

O Guilherme, o le matou faatonu faatonu, mo se faataitaiga, fai mai e faapea: E manaomia tamaitai i soo se mea. Ia i luma atu o taunuuga o se malo pe i lalo o se faamalu i se faasologa amata . O se mea moni! Tatou te ioe uma, a ea?

Ae e mafai foi ona tatou mafaufau e leai ni tamaʻitaʻi ma taʻaloga taʻavale e aunoa ma se isi galuega na faia i le 60s e se tamaʻitaʻi e igoa ia Mary Quant ... le laʻititi laʻititi! E te ioe?

tamaitai grid teine
Ata masani mo nei paddocks, aemaise lava i le Moto GP, lea e le uma ai ni ofuvae laiti.

Ae ui i lea, aʻo ou suʻeina ni ata mo lenei tusiga, na ou iloa ai le mafuaʻaga o Guilherme o se Moto GP e le faʻamaonia, ae i luma ...

Mai le Mini Cooper i le Mini Skirt

O Mary Quant, o se tusitala Peretania na nafa ma le fatuina o le sakete laʻititi i le 1960. O le fasi ie laʻititi na suia ai ofu o tamaʻitaʻi, e tosina mai ai mata o alii e oʻo mai i aso nei.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae o le a le fesoʻotaʻiga ma le tamaʻi taʻavale a le faʻailoga Peretania? Ua uma ona ou tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga ... itiiti ...

Ia, o le stylist na musuia e lana taavale muamua, o se Mini Cooper uliuli faʻatasi ma paʻu paʻu paʻu paʻu paʻu, e mamanuina lona laʻititi laʻititi muamua. O le “galuega” sa manatu i ai o se tasi o mea sili ona taua pe taua o le 60s. Ou te le iloa isi, ae ou te talitonu!

mini cooper mini sakete mary quant
Le fa'ailoga i luma o lana faleoloa i Lonetona, fa'atasi ai ma Mary Quant fa'atapula'aina lomiga Mini Edition.

Manatua o le faʻataʻitaʻiga taʻutaʻua a Peretania na faʻaalia i le 1959, ma o le fausiaina o le laʻei laititi na amata mai i le 1960, e talafeagai uma. E le gata i lea, o le iloaina o se taavale na faaosofia ai se isi galuega e manaia ma talisapaia e pei o le ofutino laititi e ofo ma faaosofia ai i matou o loʻo tusitusi e uiga i taavale.

I se faʻatalanoaga e mafai ona e vaʻaia i le vitio o loʻo i lalo, na fai mai le stylist o le Mini o lana taavale muamua lea ma e lelei atoatoa, ma faʻaopoopoina e iai mea uma e fai i le laʻititi laʻititi. Fa'aliliuina sa'o lana fa'amatalaga i se fa'amaumauga: "E mananao tagata uma ia te ia, o ia o se tagata fiafia, faʻamoemoe, mataʻutia ma talavou."

O le Mini taʻavale na alu saʻo ma le ofutino: na faia mea uma e manaʻo ai, e foliga manaia, faʻamoemoe, fiafia, talavou, faʻafefe, e saʻo lelei.

mary e fia

O le fesoʻotaʻiga i le va o le stylist ma le tamaʻi taʻavale Peretania sa i ai e oʻo lava i se lomiga faʻapitoa ma faʻatapulaʻaina o le Mini Cooper e taʻua o le Mary Quant Limited Edition.

mary quant mini cooper

I fafo o le Mini Cooper Mary Quant LE e mafai ona paʻepaʻe pe uliuli ma le igoa "Designer"

O Sir Alec Issigonis, o le na faia le Mini, e leʻi mafaufauina o lana mea fou o le a faʻatupuina ai se "faʻalavelave" foafoaga, o le ofutino laititi.

O iinei i Razão Automóvel, matou te faafetai mo taimi lelei uma o musumusuga. A'o avea foi taavale ma musumusuga mo galuega e pei o le ofutino laititi, tatou te ola ai pea.

Faitau atili