MINI Cooper SE "fa'aali maso" eletise ma toso ... Boeing 777F

Anonim

Ina ua mavae tausaga uumi o faatalitali (ma taumatematega), o le muamua 100% Eletise MINI ua lata ona taunuu. Faatasi ai ma le amataga o le gaosiga o loʻo faʻatulagaina mo Novema i lenei tausaga, e leʻi faʻaalia aloaia le Cooper SE, ae o mea uma e faʻaalia ai, i le matagofie, e le tatau ona ese tele mai le manatu na matou feiloai i le 2017.

Ma o le talanoa e uiga i le teaser o loʻo faʻalauiloaina e le MINI, i le mea sili ona lata mai na filifili ai le faʻailoga a Peretania e tuʻu lana faʻataʻitaʻiga muamua 100% eletise i le suʻega. E pei? faigofie, o le tosoina o se Lufthansa Boeing 777F tele ma faʻamaonia o le a le misi le "musele".

Afai e moni e le o le taimi muamua lea ua tatou vaʻaia ai lenei ituaiga o faʻamalositino, o le mea moni o le tele o taimi o le taʻavale e faʻaaogaina o se "taʻavale" e masani lava o se SUV (toetoe lava faʻatasi ma se afi tiso) ae le o se tamai aai eletise.

Le mea ua iloa e uiga i Cooper SE

O le mea moni e ui lava i le amataga o le gaosiga ia Novema, e itiiti se mea e iloa e uiga i le MINI Cooper SE. Pau lava le mea, i tulaga faʻalelei, ua mafai ona e vaʻaia e leai ni suiga tetele e tatau ona tupu, e tusa ai ma le inisinia, o mea uma e tumau "i le mea lilo a Atua".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, ma e ui lava e leai ni faʻamatalaga aloaia, o mea uma e faasino i le Cooper SE o le a faʻaogaina le afi eletise na faʻaaogaina e le BMW i3s. Afai e faʻamaonia lenei faʻamatalaga, o le muamua eletise MINI ua faamoemoe e maua le 184 hp ma le 270 Nm o torque.

Faʻavae i luga o se suiga fou o le UKL platform (le tutusa lea e faʻaaogaina uma e faʻataʻitaʻiga), e leʻo iloa pe fia kilomita o le tutoʻatasi o le a ofoina atu e le Cooper SE, ae e tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga a Autocar, e tatau ona faimalaga i le 320. km, faʻaaoga i se pusa maa na maua mai le mea na faʻaaogaina e le i3.

Faitau atili