E faasoa atu e Tiago Monteiro le aafiaga ave taavale a Honda

Anonim

I le mulimuli ai i se faiga masani i nei taimi o faʻamaʻi o le Covid-19, o le pailate o Tiago Monteiro o le a auai saʻo i le Honda Portugal Automóveis Instagram e talanoa e uiga i lou poto masani ave taavale le Honda ma.

I lenei tuusaʻo faʻatulagaina mo le 11:00 i le aso nei, Me 19, o le a faʻamalamalamaina e le pailate Potukale nisi o faʻamatalaga autu o tagata faʻatau e uiga i le 100% eletise Honda faʻataʻitaʻiga.

Na ave e Tiago Monteiro le Honda ma ia Fepuari ma o le a saili nei e le gata e talanoa e uiga i lona poto masani i tua o le uili o le faʻataʻitaʻiga Iapani ae ia tali foi nisi o fesili e uiga i le faʻataʻitaʻiga fou na aoina e Honda i aso talu ai i luga o lana itulau Instagram.

Tiago Monteiro Honda ma

le Honda ma

Faatasi ai ma ni suiga se lua - "tulaga masani" ma le "Advance" - le Honda ma ua uma ona avanoa mo le muai faʻatau atu i le maketi a le atunuʻu ma tau mai le 36 afe euros.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le "tulaga masani", o le afi pito i tua e tuʻuina atu le 136 hp ma le tutoʻatasi e 313 kilomita i le taamilosaga i le taulaga WLTP. I le "Advance" version, o le mana e oʻo i le 154 hp ma o le tutoʻatasi e pa'ū i le 292 km.

Ae mo le tutoatasi i le taamilosaga fefiloi, o le 220 kilomita lea mo talosaga uma e lua. O le faʻamalosia o le afi eletise e sau ai se maa e iai le malosi o le 35.5 kWh, lea e vaʻaia lona malosi e toe faʻaleleia e oʻo atu i le 80% i le naʻo le 30 minute i se faʻavave vave.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili