O tala fou o taavale o loʻo faʻamoemoeina i Goodwood Festival of Speed

Anonim

E pei ona e iloa lelei, i tausaga talu ai ua tele oloa fou na faʻaalia e faʻailoga i le Goodwood Festival of Speed. Talu mai le uluai faʻaaliga lautele, e pei ona tupu i Mercedes-AMG, lea na faʻaalia ai le A 45 4MATIC+ ma CLA 45 4MATIC+ , e pei o faʻaaliga muamua i luga o le faʻailoga lauiloa o le tausamiga e faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi.

O lenei tausaga e leai se tuusaunoaga ma sa i ai le tele o faʻataʻitaʻiga o latou faʻaaliga aloaʻia lata mai na faʻamoemoeina e ala i le faʻaalia oa latou meaalofa malosi i le 1.86 kilomita le umi o le lauiloa Goodwood Hillclimb.

Aston Martin DBX

O se tasi o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia foliga malosi i le Goodwood Festival of Speed o le SUV ua leva ona faʻatalitali a Aston Martin, le DBX . O loʻo ufiufi pea i le camouflage (e pei o le taimi na faʻaalia ai i le "spy photos" na tuʻuina mai e le British brand) o le SUV na alu aʻe mai Goodwood e faʻaalia ai uiga malosi ma suʻega o lona 4.0 l V8 o le AMG.

I le faaopoopo atu i le V8, o loʻo fuafua foi o le DBX o le a faʻaaogaina le V12 mai Aston Martin, faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasia o se vaʻaiga hybrid.

Honda E

Na aumai e Honda i Goodwood se faʻataʻitaʻiga muamua o lona eletise fou, le MA . Faʻatasi ai ma le tufatufaina o le mamafa o le 50:50 ma maa o loʻo i ai le malosi o le 35.5 kWh, o le faʻataʻitaʻiga Iapani e tatau ona i ai, e tusa ai ma le Honda, se mana e tusa ma le 150 hp (110 kW) ma le sili atu i le 300 Nm - le afi i le tagata. tuu i le pito i tua o lona uiga o le Honda E o le a avea tua-uili taavale.

Honda Platform E

Fa'atasi ai ma le mafai ona va'aia ma'a ua toe fa'aola i le 80% i le na'o le 30 minute ma ofoina atu le tele e o'o atu i le 200 km. O le Honda E fa'alauiloa le tulaga fou o le fa'ailoga Iapani e fa'atatau i fa'ata'ita'iga eletise, ma e tatau ona amata le gaosiga i le fa'ai'uga o le tausaga.

Land Rover Defender

ua leva ona faatali, le Land Rover Defender na aliali mai i Goodwood o loʻo ufiufi pea i le camouflage na matou vaʻai i ai, ona o le taavale muamua lea na malaga i le Goodwood Hillclimb i le tausamiga o lenei tausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻataʻitaʻiina i nofoaga eseese e pei o Nürburgring, Kenya poʻo le toafa Moapi, o le faʻataʻitaʻiga a Peretania o le a faʻaalia. Ae ui i lea, e le tele ni faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa e iloa e uiga i le tupulaga fou o le jeep British. E ui lava i lea, ua iloa o le a faʻaaogaina se taʻavale unibody ma e tatau foʻi ona faʻaaogaina se tutoʻatasi pito i luma ma tua.

Lexus LC Convertible

Fa'aalia i foliga fa'ata'ita'i i le Detroit Motor Show i lenei tausaga, le Lexus LC Convertible na aliali mai i Goodwood ua uma ona i ai i le gaosiga o le gaosiga ae e aunoa ma le leiloa o lona faʻailoga.

Na taʻu atu e le Sui Peresetene o Lexus Koji Sato ia Autocar o le LC Convertible e sili atu ona mama nai lo le coupé, ma faaopoopo atu "o le uiga o le taofi ma le taʻavale e ese." Ae mo afi e tatau ona fa'aola le tagata liliu, e le'i fa'ailoa mai e Lexus, ae fai mai Sato e fiafia o ia i le leo o le V8, ma tu'u ai se fa'amatalaga i le filifiliga talafeagai.

MINI John Cooper Galuega GP

Ua uma ona ia faia lana uluai faaaliga faalauaitele i le 24 Hours of the Nürburgring ma ua toe foi nei i faaaliga faalauaitele i le Goodwood Festival of Speed. O loʻo i totonu o faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le MINI sili ona malosi na asiasia Goodwood Hillclimb faʻaalia lona malosi malosi mo le taimi muamua i luga o eleele Peretania.

Faatasi ai ma le mana faʻamoemoeina e sili atu nai lo le 300 hp na ave mai se poloka faʻatoʻa fa, MINI fai mai o le John Cooper Works GP ua uma ona ia ufiufi le Nürburgring i lalo ifo o le valu minute. O le faʻailoga a Peretania na faʻaaogaina foi le avanoa e faʻaalia ai o le taʻaloga taʻaloga o lana faʻataʻitaʻiga o le ai ai se gaosiga faʻatapulaʻa i le 3000 iunite.

Porsche Taycan

Faʻatulagaina mo se faʻaaliga i le Frankfurt Motor Show, le Porsche Taycan (le faʻataʻitaʻiga eletise muamua a Siamani) na faʻaalia foliga malosi i le Goodwood Festival of Speed. Faatasi ai ma le avetaavale muamua o le Formula 1 Mark Webber i le uili, o le Taycan sa faʻapipiʻiina pea ae e mafai ona maua ni mea tutusa ma le Mission E prototype na faʻamoemoeina.

Ae mo faʻamatalaga faʻapitoa, o le Taycan e tatau ona i ai le 600 hp i le suiga sili ona malosi, 500 hp i le vaeluagalemu ma sili atu i le 400 hp i le avanoa avanoa. E masani i tagata uma o le i ai o se afi eletise i le axle e maua ai le ta'avale uili uma i ituaiga uma.

Porsche Taycan
O le faʻaalia i Goodwood o se vaega o se polokalame lea ua uma ona ave e Porsche le faʻataʻitaʻiga o le Taycan i Saina ma o le a ave foi i le Iunaite Setete.

Faʻatasi ai ma le faʻamoemoeina o le 500 km (o loʻo i ai pea i le taamilosaga NEDC), fai mai Porsche o le 800 V architecture o le a faʻatagaina e faʻaopoopo le 100 km o le lautele (NEDC) mo 4 min o le totogi, ma se taimi e itiiti ifo i le 20 min i le totogi le maa i le 10% totogi e oo atu i le 80%, ae i luga o le 350 kW supercharger pei o le Fesootaiga ionity.

Faitau atili