Amata malulu. E le mafai ona le matauina le ki a Ferrari Roma

Anonim

O LE Ferrari Roma o le GT fou lea mai le fale o Maranello, o ona vaega ma laina e fafagu ai le Grand Turismos o aso ua mavae, lea e sili atu ona malu foliga ma sili atu le taofiofia o le aggressiveness (vaaia), ma le matagofie e maua ai le lauiloa.

Ae ui i lea, o le ki i le Ferrari Roma e le mafai ona sili atu ona ese. O se tasi o itu o le ki rectangular e leai se mea e sili atu nai lo le faailoga aloaia Ferrari, ma e oo lava i le manatu i lona tele, e foliga soona fai ma ungainly, e le pei o le coupé e maua ai le avanoa.

O le mea lea e mafai ona tatou vaʻaia i le lomiga a Jack Rix, mai le Top Gear, o le sa i ai i le faʻaaliga aloaia a Ferrari Roma.

O le a le faʻamaoniga mo se mea, pei o lena, o lea ... faʻaalia ma faʻaalia? E manaʻomia tele e tagata e ona Ferrari le faʻaalia o loʻo i ai a latou Ferrari? Afai o lea, o lenei filifiliga i luga o le vaega o le faʻailoga saʻo, faʻaalia le iloa lelei o ana tagata faʻatau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le na'o Ferrari e peti i luga o latou ki ta'avale o se isi fa'ailoga o le fa'aali. Manatua le ki Phantom?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili