Toyota Yaris GRMN fou i luga o le ala? E foliga mai

Anonim

'Aua le fa'a'ole'ole i le ata i le pito i luga o lenei tusiga - e le'o se mea fou Toyota Yaris GRMN . E le sili ona lelei le ata, ae o le ata muamua lea o le Yaris ma mea faʻaoga mai Gazoo Racing.

O mea fa'aopoopo fa'apitoa e tu'uina mai e le Gazoo Racing aitema e tu'u ai i tatou i lagona popole: mata o le ai ai se sui o le Toyota Yaris GRMN "tua-tua"?

E ese mai le atoatoa, o le Yaris GRMN o se manava o le ea fou, o se faamanatu o taimi na pule ai le analog - na avea i matou ma tagata fiafia ma na o le faanoanoa i lona tau ma lona faʻatapulaʻaina o le gaosiga (naʻo 400 iunite).

O le vaiaso talu ai na matou feiloai ai i se augatupulaga fou o Yaris, e faʻavae i luga o se faʻavae fou (GA-B) e folafola atu le tulaga lelei o le taʻavale, maualalo le ogatotonu o le kalave, ma le faʻaleleia atili o le malosi; e mautinoa o se amataga sili atu mo se GRMN vaitamini version?

Fa'asoa i la matou nusipepa

E leai lava se faʻamaoniga aloaia o le ai ai se Toyota Yaris GRMN fou, ae o mea uma e faʻatatau i lena mea, mafaufau Matt Harrison, Pule Pule o Toyota Motor Europe, ia Autocar:

"O le fuafuaga lea a Gazoo Racing - e le na o taʻaloga taʻavale pei o le Supra, ae faʻapea foʻi faʻatinoga. E iai a matou manatu e uiga i avanoa faʻamoemoe mo le taʻavale, ae e te iloa atili i ni nai masina. E sili atu ona fesoʻotaʻi ma lo matou manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le Yaris ma le matou manuia i taʻaloga taʻavale (WRC).

O fea le auala e alu i ai?

O le Toyota Yaris GRMN na faʻaaogaina le 1.8 supercharged e ala i le compressor, faʻatasi ai ma le sili atu i le 200 hp ma faʻapipiʻi i se pusa tusi lesona. E mafai ea e lē ua suitulaga ona mulimuli i ona tulagaaao?

O le tulaga o loʻo i ai nei o se tasi o le mamafa tele ona o le tausisia o le averesi CO2 emissions mo le 2021. O Toyota o se tasi o gaosi oloa e sili ona saunia e faʻafeiloaʻi i latou faʻafetai i le maualuga o le vaega o ana hybrids i le faʻatauga faʻatau, o le mafuaʻaga lea o le lumanaʻi Yaris. O le maualuga o le faatinoga e le tatau ona mulimulita'i i le auala hybrid, tumau faamaoni i le afi afi, toe manatua faamatalaga a Matt Harrison.

"Ona o le malosi o a tatou hybrids i le faʻatauga faʻatau, e faʻatagaina ai i tatou le fetuutuunai ma le lautele e maua ai le maualalo-volo faʻatinoga faʻatinoga e pei o le Supra."

Toyota Yaris WRC

Ae ui i lea, o le auai o Toyota i le WRC ma le Yaris e mafai ona faauigaina o se suiga o le ala. E pei ona matou lipotia muamua, o le a tuʻuina atu foi e le WRC le eletise mai le 2022, faʻatasi ai ma le auala faʻapipiʻi filifilia - avanoa mo se tamaʻi sauʻai 4WD hybrid e atagia ai le taʻavale tauvaga?

Faitau atili