Honda o le a faatofa ia Diesels i Europa i le 2021

Anonim

O LE Honda manao e auai i ituaiga eseese ua uma ona lafoaia afi tiso i Europa. E tusa ai ma le fuafuaga a le Iapani, o le manatu o le aveese malie uma o Diesel faʻataʻitaʻiga mai lona tulaga e faʻavave ai le faʻaogaina o le eletise o ana faʻataʻitaʻiga i le maketi a Europa.

Ua uma ona faʻailoa e Honda e oʻo atu i le 2025 o loʻo faʻamoemoe e maua le lua vaetolu o le eletise Europa. A o lei faia lena mea, e pei o le 2021, e le manaʻo Honda e leai se faʻataʻitaʻiga o le ituaiga faʻatau atu i Europa e faʻaaoga ai afi tiso.

Fai mai Dave Hodgetts, faatonu o le pulega i Honda i Peretania, o le fuafuaga o le "faatasi ai ma suiga taitasi, o le a tatou taofia le faia o afi tiso e maua i le isi augatupulaga". O le aso na faalauiloa e Honda mo le lafoaia o Diesels e fetaui lelei ma le aso e taunuu mai ai mo le tupulaga fou Honda Civic.

Honda o le a faatofa ia Diesels i Europa i le 2021 10158_1
O le Honda CR-V ua uma ona lafoa'i afi tiso, e na'o le penisini ma hybrid versions.

Honda CR-V ua uma ona faia se faʻataʻitaʻiga

O le Honda CR-V ua leva ona avea ma faʻataʻitaʻiga o lenei faiga faʻavae. Faʻatulagaina mo le taunuʻu mai i le 2019, o le Iapani SUV o le a naʻo le penisini ma le hybrid versions, ae tuʻu ese afi tiso.

Ua uma ona matou faʻataʻitaʻiina le Honda CR-V Hybrid fou ma o le a matou faʻailoa atu ia te oe faʻamatalaga uma o lenei faʻataʻitaʻiga fou i se taimi vave.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

O le lomiga hybrid o le Honda CR-V o loʻo i ai le 2.0 i-VTEC e tuʻufaʻatasia ma le hybrid system e tuʻuina atu ai le 184 hp ma faʻasalalau le faʻaaogaina o le 5.3 l/100km ma le CO2 emisi o le 120 g/km mo le faʻataʻitaʻiga lua-uili ma le faʻaaogaina o le. 5.5 l/100km ma le 126 g/km o le fa'aosoina o le CO2 i le fa'ata'avale uma. I le taimi nei, na o le pau lava le faʻataʻitaʻiga o le ituaiga Iapani o loʻo i ai pea lenei ituaiga afi o le Civic ma le HR-V.

Punaoa: Automobil Produksi ma Autosport

Faitau atili