Atonu o le Corsa afi afi mulimuli lea, e tusa ai ma Vauxhall

Anonim

I se faʻatalanoaga lea na ia faʻatalanoaina ai mataupu eseese, mai le aʻafiaga o le PSA-FCA tuʻufaʻatasiga i le avanoa o le igoa. Corsa sau e faʻaaogaina i se SUV, o le faatonu o Vauxhall (Opel i Egelani), Stephen Norman, na ia faʻaalia foi le mea na te manatu o le a avea ma lumanaʻi o le SUV lea faatoa ulufale atu i lona ono o augatupulaga.

I le amataga, e uiga i le PSA-FCA fusia, Stephen Norman taʻu atu ia Autocar na te le o faamoemoe e i ai se aafiaga i Vauxhall, ona o le maketi Italia e na o le pau lea e talitonu o so o se aafiaga mai lenei tuufaatasiga e mafai ona lagonaina.

Ina ua fesiligia o ia e Autocar e uiga i le ono mafai ona faʻaaogaina le igoa Corsa i se tamai SUV nai lo se taʻavale, o le faatonu o Vauxhall na faʻamaonia: e le o se mea e mafai. E le gata i lea, e le tatau ona i ai se faʻamatalaga o le Corsa ma se foliga faʻafefe e tauva, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le Fiesta Active.

Stephen Norman
Vauxhall Faatonu Stephen Norman ua talitonu o le lumanaʻi o SUVs o le a eletise.

Le lumana'i? E (masalo) eletise

I lenei faatalanoaga foi ma Autocar, na saunoa ai Stephen Norman i le lumanai e le gata o Corsa ae faapea foi i le vaega o loo i ai.

I le amataga, na taʻua e le faatonu o Vauxhall e faapea "faatasi ai ma le eletise, o le vaega B (ma atonu foi o le A) o le a sili atu ona talafeagai", o le mea lea, i lona manatu, "o le isi augatupulaga o SUV o le a avea uma ma eletise, e aofia ai. le Corsa".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ua fesiligia e uiga i le mataupu tau fesoʻotaʻiga, e talitonu Norman pe a filifili malo e teu faʻafaigaluega tele i le fausiaina o atinaʻe, o le a faʻatupulaia le fesoʻotaʻiga ma o le a tatou vaʻai i se "tulaga liliu".

Opel Corsa-e
O le isi augatupulaga o Corsa atonu e iu lava ina lafoai afi afi.

O le mea moni, o le faʻamoemoe o Stephen Norman e uiga i le eletise e faʻapea na ia fai mai: "Pe a fai se faʻaiuga, e vave tele mea e tutupu. I le 2025, e leai se tagata gaosi oloa na te faia ni penisini po'o le tiso", ma na o le pau lava le mea e tatau ona fai o le iloa pe o loʻo faʻatatau i afi afi mo taʻavale aoga poʻo le lautele.

Punavai: Autocar.

Faitau atili