Opel Corsa fou. Fa'amatalaga mama e itiiti ifo i le 1000 kilokalama

Anonim

O le tupulaga lona ono (F) o le Opel Corsa , ma le faʻailoga Siamani e leʻi matamuli mai le faʻamoemoeina o se tasi o ona uiga autu: paʻu mamafa. Opel folafola e oo atu i le 108 kilokalama itiiti ifo nai lo lona muamua, fa'atasi ai ma le suiga mama e pau i lalo ole 1000 kg pa - 980 kg e sa'o.

O le amataga o le Opel Corsa platform i le taimi nei mo le faʻatau (E) toe foʻi i le amataga o tausaga o lenei seneturi - na faʻalauiloaina le Corsa D i le 2006. O se poloketi na fausia i le va o GM ma Fiat, lea o le a mafua ai le GM Fiat Small Platform poʻo GM SCCS, lea e faaopoopo atu i le Corsa (D ma E), o le a avea foi ma faavae mo le Fiat Grande Punto (2005) ma mulimuli ane Punto Evo ma (naʻo) Punto.

Ina ua maeʻa le mauaina o Opel e le Groupe PSA, o le sui o le Corsa, lea ua i ai i se tulaga maualuga o le atinaʻe, na faalēaogāina ina ia mafai e le tupulaga fou ona faʻaogaina meafaigaluega a le PSA - faʻaitiitia se laisene e totogi i le GM.

Opel Corsa mamafa

O le mea lea, o le Opel Corsa F fou o le a faʻaaogaina le tulaga tutusa lea na matou vaʻaia o faia lona amataga i luga o le DS 3 Crossback ma o loʻo tautua foi i le Peugeot 208 fou, le CMP.

O le faʻamanuiaga sili ona faʻaalia ua uma ona faʻaalia o le maualalo o le mamafa, e pei ona matou taʻua muamua, fa'atasi ai ma le lumana'i Corsa e leiloa pe tusa ma le 10% o lona mamafa o lo'o iai nei . O se eseesega fa'aalia, manatu o se ta'avale fa'atasi ma fua fa'atatau ma e tatau ona aofia ai tekinolosi, fa'amafanafanaga ma fa'aopoopo meafaigaluega saogalemu.

O le "tino-i-paʻepaʻe", o lona uiga o le fausaga o le tino, e itiiti ifo i le 40 kg le mamafa. Mo lenei taunuuga, o loʻo faʻaaogaina e Opel le tele o ituaiga o sila maualuga ma le ultra rigid, faʻapea foʻi ma auala fou faʻapipiʻi, faʻaleleia o ala o uta, fausaga ma foliga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

O isi faʻaitiitiga na ausia faʻafetai i le faʻaaogaina o se pona alumini (-2.4 kg) - naʻo le Insignia o loʻo i ai se faʻaaliga faapena i luga o le Opel - ma luma (-5.5 kg) ma tua (-4.5 kg) nofoa e sili atu le malamalama. E fa'apea fo'i afi, fa'atasi ai ma poloka alumini, e o'o atu i le 15 kilokalama fa'aitiitia le mamafa. O le fa'aleo leo e faia fo'i i mea mama.

O le faʻaitiitia o le mamafa, i luga o pepa, o tala lelei i taimi uma. O se taʻavale mama e maua ai le lelei i tulaga o le malosi, faʻatinoga, ma e oʻo lava i tulaga o le faʻaaogaina ma le CO2, ona e itiiti le tele o felauaiga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O taumafaiga a Opel e faʻaitiitia le mamafa o ana faʻataʻitaʻiga ua lauiloa - o le Astra ma le Insignia e sili atu le mama nai lo o latou muamua, 200 kg ma le 175 kg (200 kg mo le Sports Tourer), faʻatasi ai ma faʻamanuiaga e maua mai ai.

Corsa Eléctique, muamua

E pei ona matou vaʻaia i le Peugeot 208, o le Opel Corsa i le lumanaʻi o le a iai foʻi suiga afi afi - penisini ma tiso - ma le 100% eletise eletise (e faʻalauiloa i le 2020), o se mea e tupu mo le taimi muamua i le talafaasolopito o le Corsa. .

I le teaser muamua o le Opel Corsa fou, na faʻafeiloaʻi ai i matou e le Siamani faʻailoga i ona mata, lea o le a amata i le vaega, moli ulu. IntelliLux LED Matrix. O nei moli ulu e galue i taimi uma i le "maualuga maualuga", ae ina ia aloese mai le susulu o isi avetaʻavale, o le faiga e faʻafetaui tumau le moli i tulaga o feoaiga, tape le LED o loʻo paʻu i luga o vaega o loʻo taʻavale ai isi taavale.

Faitau atili