Porsche 911. Inisinia Lapopo'a e Fa'amalieina Tulafono Fa'atonu a'o le 2026

Anonim

I le tepa muamua e le talafeagai: afi tetele e fa'amalieina fa'ata'atiaga fa'aoso i le lumana'i? O le tala lea a Frank-Steffen Walliser, le faatonu o taaloga i Porsche, i le lomiga a Ausetalia Wheels, e uiga i le lumanaʻi o le 911.

O le isi tulaga faʻamalama o le a faʻamalosia i Europa o le Euro7 ma, e tusa ai ma Walliser, o le a sili ona faʻamalosia tulaga faʻamalama i luga o le paneta, aemaise lava i tulaga o le eseesega i le va o faʻamalama na maua i suʻega ma tulaga moni.

Ina ia faʻataunuʻuina uma manaʻoga, naʻo le pau lava le fofo o loʻo vaʻaia, mo le taimi nei, o le toe foʻi lea i le faʻaaogaina o afi tetele, e pei o le tulaga o le 911, ma e oʻo lava ... i le numera o cylinders, i le tulaga o isi tagata gaosi oloa.

Porsche 911 992

"Ou te vaʻaia le 20% sili atu le gafatia i le averesi mo nei Euro7 faʻamaonia afi. O le tele o tagata gaosi oloa o le a oso mai le fa i le ono (silinder), mai le ono i le valu (silinder)."

Frank-Steffen Walliser, Faatonu o Taaloga i Porsche

Ae o le a le mea na tupu i le faaitiitia?

O le Euro7 e aofia ai suʻega fou e faʻaaogaina ma le malulu o le afi, pe a sili atu ona faʻaleagaina afi afi, ona e le o iai le faʻaogaina o le vevela (e eseese, ae o tau i le 600º C e masani lava).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lenei mea o le a faʻamalosia ai le i ai o faʻamalosi tetele e pei ona fai mai Walliser: "pe a ou fai atu tele, o loʻo ou talanoa e uiga i se vaega o le tolu pe fa faʻateleina le tele, o lea o le a iai se matou fale gaosi oloa gaosi oloa i totonu o le taʻavale e pulea lenei mea"; ma o le a faatapulaaina foi le malosi faapitoa o le afi (solofanua i le lita). Ole fofo? Faateleina afi.

Afai o le faʻaititia o loʻo matou oʻo i ai i le sefulu tausaga talu ai na taulaʻi i le faʻaitiitia o le CO2 emissions, i le taimi nei, o se feteenaiga, e tatau ona tatou faʻaaluina atili suauu (O le faʻaaogaina ma le CO2 e alu faʻatasi), e faʻafefe ai isi kasa faʻafefe (NOx ma vaega, sili atu i mea uma). Frank-Steffen Walliser:

“E le mafai ona tatou ausia uma tulafono faatonutonu e aunoa ma le faamaimauina o suauu. E foliga valea, ae o se mea moni faʻapitoa i le taimi nei."

Porsche 911 Speedster

O lona uiga i le lumanaʻi o le Porsche 911 o le a tatou vaʻai i se tasi pe sili atu afi fou. O nei mea o le a faʻaauau pea ona avea ma pusa fusu ono-siliva ae o le a lapopoa afi. I le taimi nei e leai foi se isi fofo i le vaaiga nai lo le faʻaaogaina o le supercharging (turbos), lea o loʻo tuʻuina atu ai foʻi le fesiligia o masini faʻanatura masani o loʻo i ai nei i le 911 GT3 ma le 911 GT3 RS.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili