Fiat Coupé Tribute. Toe mafaufauina le Fiat Coupé mo le seneturi. XXI

Anonim

E ui lava i le umi ma le iloga o le gafa o coupé i lona seneturi ua leva ona talafaasolopito, ae o le mea mautinoa talu mai le tausaga 2000, le tausaga na Fiat Coupe fa'agata ona gaosia, e leai se coupé i le fa'asologa o fa'ailoga a Italia.

Ma atonu o le a leai se mea i le lumanaʻi. Ae ui i lea, o loʻo i ai i latou o loʻo manatua pea le Fiat coupé mulimuli, faʻapea foʻi ma i latou o loʻo mafaufauina pe faʻafefea se Fiat Coupé fou.

Ae o le a le foliga o lenei coupé fou? O le mamanu o le Coupé na faʻalauiloaina i le 1993 na faʻamatalaina, i se vaega tele, e Chris Bangle - o le a alu i le BMW e avea ma ulu o le mamanu i le 1992 - ma e oʻo lava i aso nei o loʻo tumau pea le faʻalavelave, o loʻo i ai nei ma (faʻapea foʻi) le faʻamalieina e pei o le aso. sa tatalaina.

Fiat Coupe

Afai na faʻasalalau i aso nei (ma e leai ni suiga tetele i le uluai mamanu o le a manaʻomia), e mautinoa lava e faʻailogaina le auala tutusa e pei ona faia i le 1993, aua e le "faʻatatau" i tifiga poʻo sitaili - e "ola" i se lalolagi ese, ona lava ia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Gaspare Conticelli, faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa, o loʻo ia iloa le mea mulimuli o coupé i Fiat, toe faʻafouina le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻaigoaina talafeagai, Fiat Coupé Tribute . O le tausia o voluma autu ma uiga faʻapitoa o le uluai Coupé, matou te vaʻai i le tele o elemene fou, ona o ituaiga eseese o mata o loʻo i ai nei i le LED.

Fiat Coupé Tribute. Toe mafaufauina le Fiat Coupé mo le seneturi. XXI 10195_2

O lona Coupé Tribute e foliga mai e sili atu le "muscle", faʻamaonia i ona uili tetele ma tauau lautele. O le mamanu foi e sili atu le malosi, o se taunuuga o elemene aerodynamic e sili atu ona iloga e pei o se faʻamaʻi faʻaalia i luma ma faʻasalalau tua lua.

Fiat Coupé Tribute. Toe mafaufauina le Fiat Coupé mo le seneturi. XXI 10195_3

Pau lava le mea na misi o le tasi le talosaga mo totonu o lenei saafiafiga - o totonu o le Fiat Coupé, pei o fafo, na matua'i muamua lava. Na mamanuina e Pininfarina, na faʻamatalaina e se laina faʻalava tutusa i le lanu ma le tino, i luga o le lautele atoa o le dashboard, lea e faʻalautele atu i faitotoʻa.

Fiat Coupé Tribute. Toe mafaufauina le Fiat Coupé mo le seneturi. XXI 10195_4

Ae o le a lou manatu? Tu'u lou manatu ile pusa fa'amatalaga.

Fiat Coupé Tribute. Toe mafaufauina le Fiat Coupé mo le seneturi. XXI 10195_5

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili