Le Tala'aga o le BMW Logo

Anonim

BMW na fanau mai i le 1916, muamua o se kamupani vaalele. I lena taimi, na tuʻuina atu e le kamupani Siamani afi mo vaalele a le militeri na faʻaaogaina i le Taua Muamua a le Lalolagi.

Ina ua maeʻa le taua, e leʻi toe manaʻomia vaalele a le militeri ma o fale gaosi uma na tuʻuina atu na o le fausiaina o taʻavale taua, e pei o le BMW, na vaʻaia se paʻu tele i le manaʻoga ma faʻamalosia e taofi le gaosiga. Na tapunia foi le fale gaosi BMW, ae e leʻi tumau ai mo se taimi umi. Muamua na sau uila afi ona sosoo ai lea ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, na amata ona faʻaalia muamua taavale o le ituaiga.

O le faailoga o le BMW na faia ma lesitala i le 1917, ina ua maeʻa le tuʻufaʻatasia i le va o le BFW (Bavaria Aeronautical Factory) ma le BMW - o le igoa BFW na aveese. O lenei resitalaina na faia e Franz Josef Popp, o se tasi na faavaeina le igoa Siamani.

E LE'I MISIA: Walter Röhrl ua liliu nei, faamalo siamupini!

O le tala moni o le logo BMW

O le logo o le Bavarian brand e aofia ai se mama uliuli e faʻatapulaʻaina e se laina siliva ma mataitusi "BMW" o loʻo togitogia i luga o lona afa pito i luga, ma lanu moana ma paepae paʻepaʻe i totonu o le mama uliuli.

Mo paneli lanumoana ma paepae e iai lua manatu : o le talitonuga o nei panele e fai ma sui o le lagi lanumoana ma fanua papaʻe, i se faʻatusa i se vaʻalele feʻaveaʻi - e faʻatatau i le amataga o le faʻailoga o se fau vaalele; ma le isi e fai mai o le lanumoana ma le paʻepaʻe e sau mai le fuʻa Bavarian.

Mo le tele o tausaga na tuʻuina atu ai e le BMW le manatu muamua, ae o aso nei ua iloa e saʻo le manatu lona lua. O mea uma ona o le taimi lea e le tusa ai ma le tulafono le faʻaogaina o faʻailoga a le atunuʻu i le faʻailoga poʻo ata o faʻatau pisinisi. O le mafuaaga lena na faia ai e i latou e nafa ma le talitonuga muamua.

O le fa'ailoga Siamani e fa'amanatu lona 100 tausaga - kiliki iinei e su'e ai le fa'ata'ita'iga e fa'ailogaina lenei aso. Fa'afetai!

Faitau atili