O le Mitsubishi e iai lana fuafuaga fa'ata'atia fou e fa'atatau i Asia. Ae o le a le mea o le a tupu i Europa?

Anonim

E le lelei le fa'atulagaina. O faʻaiʻuga tau tupe o loʻo faʻaalia ai le lua tausaga sosoo o gau mo Mitsubishi - o le tausaga faʻaletupe a Iapani na faʻaiʻu i le faaiuga o Mati - na afua mai i le faʻamaʻi, ae o se ata o faʻafitauli ua leva.

I ni nai masina talu ai sa matou lipotia ai le mea o le a maua e Mitsubishi i Europa i le lumanaʻi, ona o le Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance lava ia o loʻo feagai ma se faʻagasologa taua ma le taua, ina ua mavae ni nai tausaga o se mafutaga sili ona faigata.

Mai lea faiga toe fa'atulagaina na alia'e mai ai se ta'iala fou e taula'i atu ai sui ta'ito'atasi o le Alliance i ona itulagi e sili ona aoga, o lona uiga, i le tulaga o le Mitsubishi, o Asia i Sautesasae ma Oceania. O nei itulagi e lua e maua mai ai Mitsubishi toetoe a fa'alima taimi e sili atu nai lo isi itulagi uma o le lalolagi (lea o lo'o fa'atusalia ai) fa'atasi.

Mitsubishi Outlander PHEV
E ese mai le avea ma maketi muamua, o le Mitsubishi Outlander PHEV o le sili ona faʻatau atu faʻapipiʻi faʻapipiʻi i Europa.

O le lumanaʻi o le tolu taimane faʻailoga ua sili atu nei, ma le faʻaalia o lana fuafuaga " Laiti ae Matagofie ” (laiti ae matagofie), lea o le a tatou vaai ai i lona taulai atu o ana taumafaiga i nei itulagi.

Fa'alauiloa o le Mitsubishi fou ua “aisa” i Europa

I totonu o Europa, o le faʻailoga o le faʻailoga e foliga mai ua faʻatulagaina ma e tatau ona iʻu i lona mou atu i ni nai tausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le taimi nei, o le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga fou, e pei o le tupulaga fou o le Outlander, lea na faʻatulagaina mo lenei tausaga, ua "faʻamalo" - o le faʻalauiloaina o le lalolagi atoa o le faʻataʻitaʻiga ua tolopoina i le tausaga. Matou te faamanatu atu ia te oe o le Outlander o le sili ona faʻatau atu plug-in hybrid i Europa, o se igoa na umia mo le tele o tausaga.

O lona uiga e mafai ona mou atu Mitsubishi mai Europa pe a maeʻa le taamilosaga o le olaga o faʻataʻitaʻiga eseese o loʻo fausia ai lona tulaga - Space Star, Eclipse Cross, ASX, L200, faʻaopoopo i le Outlander ua taʻua.

Mitsubishi Space Star 2020
Mitsubishi Space Star 2020

E foliga mai e mafai foi ona alu ese mai le konetineta o Europa e sili atu le vave nai lo le faʻamoemoeina o le paʻu malie i lona i ai. E manaʻomia e tulaga faʻaletupe a Europa se taumafaiga faʻaopoopo, faifaipea ma taugata mai le au gaosi oloa, ina ia aloese mai le atinaʻeina ma le faʻamaonia o tau o afi, o nisi Mitsubishi e mafai ona "pa'ū" vave nai lo le mea na faʻamoemoeina.

Talu ai o le Mitsubishi e manaʻo e faʻaitiitia tau faʻamautu i le 20% i le isi lua tausaga, o le paʻu o le faʻailoga i Europa, faʻamutaina i lona mou atu, e mafai ona faʻavaveina.

Tofa Pajero. talofa hybrids ma sili hybrids

Afai i Europa e foliga mai e mautinoa le iʻuga o le faʻailoga, i le fuafuaga "Laiti ae Matagofie", o loʻo i ai, ae ui i lea, e tele mea fou mo maketi Asia lea e sili atu ona talafeagai le auai o Mitsubishi.

Ae a'o le'i o'o i tala fou, uma pe toetoe lava o mea uma mo le itulagi i Sautesasae Asia, e foliga mai o le tasi lea e tapunia fa'amaonia se isi mataupu i le talafaasolopito mauoa a Mitsubishi. Ina ua maeʻa, ia Aperila talu ai, na matou lipotia ai le faʻaiʻuga o le faʻatau atu o Pajero i lana maketi i totonu o le atunuʻu, ua faʻatulagaina le taunuuga mo le atunuʻu atoa. O mea uma e faʻasino i le iʻuga o le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga i se taimi i le 2021.

Mitsubishi Pajero Lomiga Mulimuli
Mitsubishi Pajero Lomiga Mulimuli

O faʻataʻitaʻiga fou o le a oʻo mai o le a faʻavae i luga o ana masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi - ma o loʻo fuafua foi Nissan e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga - faʻapea foʻi ma isi tekinolosi faʻasoa ma isi sui o le Alliance, e taʻua o hybrid (non-plug-in), eletise. fa'apea fo'i faiga mo le ta'avale semi-autonomous.

O le tausaga nei o le a iloa ai se hybrid plug-in variant (PHEV) o le Eclipse Cross, i le tausaga a sau (2021) o le a taunuu mai le Outlander (PHEV i le 2022) ua uma ona taʻua, faʻapea foʻi ma se eletise e leʻi tupu muamua mo Saina (o mea uma e faʻasino i ai. se crossover, atiina ae i faiga faapaaga ma le GAC Saina).

I le 2022, o le a faʻaalia le sui o le L200/Triton, ma i le 2023 o le a vaʻaia ai e lau MPV Xpander se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻaopoopo - o se tupulaga fou e ono tulaʻi mai i le tausaga a sau. Ae ui i lea, o le igoa Pajero, o le a tumau pea i le lisi o faʻailoga, ma se tupulaga fou o le Pajero Sport e tulaʻi mai i le maeʻa ai o le 2023, faʻapea foʻi ma isi faʻataʻitaʻiga e lua - e foliga mai o le a avea ma isi SUV e lua - e le o taʻua lava.

A leai se aso seti (post-2022), o se eletise fou kei-taavale (aai-aai ma faʻatapulaʻaina fua mo Iapani) ua fuafuaina foi, atiina ae i faiga faapaaga ma Nissan.

Punaoa: Ta'avale Ta'avale, Ta'avale Ta'avale ma Tala Fou Ta'avale.

Faitau atili