Pe o le a “ mou ese atu i le 60 sekone”? O se tasi o le uluai Mustang "Eleanor" o loʻo faʻatau (e leʻo, pe a uma)

Anonim

6:16 PM Faʻamatalaga: A uma, o lenei Mustang "Eleanor" e le faʻatau atu. Va'ai mea fou na tutupu i le fa'ai'uga o le tala.

O le tausaga 2000 na amata ai le toe faia o le "Gone in 60 Seconds" ma i le faaopoopo atu i le auai atu ia Nicolas Cage ma Angelia Jolie, o le a iu lava ina avea ma se 1967 Ford Mustang Shelby GT500 o se tasi o tagata autu autu o le ata tifaga - masalo latou te iloa lelei o ia o "Eleanor".

Na faia e Chip Foose ma Steve Stanford, o le Mustang "Eleanor" na matou vaʻaia i le ata na fausia ai se lekeona o tagata fiafia, e le gata i le tele o faʻataʻitaʻiga, ae faʻapea foʻi ma le faʻaalia o le talisapaia o uluai ata na fausia mo le ata.

I le aofaʻi o le 11 Mustang "Eleanor" na faia mo le ata tifaga e le Cinema Vehicle Services, ma naʻo le toʻatolu na lipotia mai o loʻo iai pea. O se tasi oi latou na fa'atautu'i i le tausaga talu ai, i Amerika, lea na o'o atu ai i se aofa'iga fa'ate'ia o le 852,500 tala (na'o le 718,000 euros), e sili mamao atu nai lo le fua fa'atatau ma ua maualuga 500-600,000 tala i le amataga - o le fa'afiafiaga lea na mafua mai i lenei mea. masini fa'apitoa ma malaia.

Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor

Mustang "Eleanor" #7

O lea ua i ai le isi "Eleanor" muamua mo le faʻatau ma, manaia, i lenei itu o le Atelani, i Siamani, e Chrome Cars.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le numera 7 o le 11 na fausia, o loʻo umia e Chrome Cars talu mai le 2017, na faʻaaogaina i le tele o faʻasologa o le ata - o le tasi lea na sola ese mai le helikopa? Matou te fia talitonu o lea… “Alu, Pepe, Alu” E moni lava le mafaufauga!

O lenei Mustang "Eleanor" e 117,184 km, o se numera maualuga ma faʻaalia e le naʻo se faʻataʻitaʻiga faʻaaliga; ua faia soo lenei mea. I lalo o le pulou o loʻo i ai le Ford Racing V8 "crate" (inisinia faʻatau i luga o le talosaga) ma le faʻasalalauga o le tusi lesona, faʻatasi ai ma le fa saoasaoa.

Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor

E le fa'ailoa mai e Chrome Cars le tau mo le fa'atauina atu o lenei Mustang "Eleanor", ae tu'uina atu le tau na maua e le isi iunite i le fa'atautu'i, e le o fa'amoemoeina o le a suia lima mo se tau maualalo, mo le sili atu. i le tulaga o se uluai, faʻaaogaina i le tifaga, ae le o se tasi o le tele o kopi.

Fa'afou: E le'o fa'atau atu

O la matou faʻafetai i le tagata faitau João Neves o le na faʻatonuina i matou i se faʻasalalauga lata mai i luga o le Chrome Cars Instagram account e faʻafitia ai o lana Ford Mustang "Eleanor" o loʻo faʻatau atu. O le uluai tala e faapea o se "Eleanor" o le a faatauina atu na sau mai le Robb Report, ma o le taavale lea, na sosolo atu i luga o le "upega" e pei o se afi i vao mago.

Ae ui i lea, e pei ona fai mai le Chrome Cars i lana lomiga, o ia tala e le moni, e faʻamaonia ai le faʻamalamalamaga - Fai mai Chrome Cars ua maua le fiaselau o imeli e fesiligia ai le tau mo sea masini taua, ae o lona "Eleanor" o le a faʻaauau pea ona avea ma vaega o le lau aoina patino.

Na matou iloa foi, afai latou te tuʻuina atu mo le faʻatau atu, o le a sili atu nai lo le aofaʻi na maua i le faʻatautuʻi - na matou lipotia o le mea mulimuli na faʻatau atu mo le sili atu i le 850,000 tala, ae i le 2013, na faʻatau atu le tasi mo le tasi. miliona tala. I le faaopoopo atu i le taavale, o loʻo i ai i le Chrome Cars le fiberglass molds lea na faʻaaogaina e fausia ai vaega tulaga ese o le tino na faʻaaogaina i taavale na matou vaʻaia i le ata tifaga "Gone in 60 Seconds". Ae ui i lea, latou te le faʻasalaina le avanoa e faʻatau atu ai, pe a faʻaalia le tagata saʻo, faʻatasi ai ma "taga loloto tele".

Le uluai lomiga:

View this post on Instagram

A post shared by ChromeCars® (@chromecars)

Faitau atili