BMW ACS428i: Suia Saogalemu

Anonim

O le mea e leaga ai, o le faʻalogo i Potukale o loʻo le lava, pe ona o le tulafono poʻo le faʻaituau, lea e le lelei le au faʻapolofesa ma le tofo masalosalo e faʻamutaina e nisi tagata e ona i nisi masini.

Ae i Siamani o le mataupu e matua ese lava ma o le saolotoga e faia ai suiga i a tatou masini o se isi lalolagi ese, lea o loʻo i ai tagata atamamai moni i le fanua.

2013-AC-Schnitzer-BMW-ACS4-2-8i-Police-Coupe-Static-4-1280x800

Faʻavae i luga o le faʻatupulaia o le lauiloa ma luga o le maketi o le faitau miliona o loʻo faʻagaoioia le lalolagi faʻalogo i Siamani, o le (VDAT) Siamani Association of Modified Vehicles, na filifili e saunia se faʻasalalauga faʻalauiloa ma paaga taua tele e pei o le Malo Siamani, e ala i le Federal Ministry of Transport. , Fausiaina o Auala ma Fuafuaga e galulue faatasi ai ma leoleo. Ina ia "faia le pati" ma ulufale i mea mataʻutia, BMW AG ma AC Schnitzer na ulufale i le vaaiga.

Faʻatasi uma i se faʻasalalauga e taʻua o le "Tune It! Saogalemu!”, o lana misiona o le fa'ailoa atu lea o tagata uma e fiafia i le lalolagi fa'alogo ina ia faia i taimi uma ma le fa'alauiloa ma fa'atasi ma vaega ua fa'amaonia tatau, pe o fa'ailoga aloa'ia, kamupani fa'apitoa fa'alogo po'o le tulaga o fa'ailoga fa'atau, o lo'o i ai i taimi uma a latou tusi faamaonia TUV.

2013-AC-Schnitzer-BMW-ACS4-2-8i-Police-Coupe-Static-3-1280x800

Ae o le lalolagi ua tumu i mafutaga ma tagata fiafia e fia vaai i se mea moni, o lea ma o se taunuuga o lenei galulue soosootauau, AC Schnitzer ua tuuina mai ia i tatou lana foafoaga fou e faamalosia ai lenei tauvaga, e ala i le BMW ACS428i mo le au leoleo Siamani .

Ae seʻi o tatou oʻo i mea moni: mulimuli ane, o le a le mea na faia ai lenei BMW ACS428i ma o le a le mea e faʻapitoa ai le fai ma sui o le tauvaga?

E ui lava i acronyms 28i, aua e te faaseseina, o le 2.0l afi poloka poloka ae le o le 2.8, e pei ona faaaoga muamua e BMW e faasino i le suiga o le faataitaiga. Muamua o le BMW 428i e sau ma le 245 horsepower ma le 350Nm o le torque ma e ui lava o se taua manaia, ina ia maua moni lava sina apili sili atu, AC Schnitzer faaaogaina o lona poto uma na mafai ona siitia le tulaga mana i le 294 horsepower ma 420Nm o le maualuga torque.

2013-AC-Schnitzer-BMW-ACS4-2-8i-Police-Coupe-I fafo-Faʻamatalaga-1-1280x800

I faaupuga masani tatou te talanoa e uiga i le faateleina o le 49 horsepower ma le 70Nm o torque, faatasi ai ma taunuuga i le faatinoga: o le saoasaoa mai le 0 i le 100km / h e na o le 5.7s ma o le saoasaoa maualuga e gata i le 250km / h faʻatapulaʻa faʻaeletoroni, ae ua latou taunuu nei. sili atu vave. E naʻo le faʻatulagaina masani o le ECU ma le EVO Racing taʻaloga taʻavale mai AC Schnitzer na saofagā i tulaga taua na ausia i le BMW ACS428i.

A oʻo mai i le "ofu" o le BMW ACS428i, e tatau ona i ai se mea faʻapitoa, e pei o le tulituliloaina o tagata solitulafono i le saoasaoa maualuga e manaʻomia ai mea pito i luga, o lea na le faia ai e AC Schnitzer se faʻapolopolo ma o le BMW ACS428i e sau ma uili faʻapipiʻiina 21-inisi VIII, aemaise lava. fuafuaina mo ta'avale maualuga. O se tasi o tulaga uiga ese o lona fausiaina o le 100kg sili atu ona tetee atu i malosiaga radial, o lona uiga, i le malosi o loʻo faʻaaogaina i le taʻavale i luga o le au, lea e aʻafia ai lona fausaga faʻamalosi. Ae mo le BMW ACS428i e pi'o i le saogalemu atoatoa, Hankook's 245/30ZR21 91Y, Ventus S1 EVO pa'u e maua ai le malosi uma e mana'omia.

2013-AC-Schnitzer-BMW-ACS4-2-8i-Police-Coupe-Fa'amatalaga-I fafo-2-1280x800

O le fa'amaloloina o ta'aloga a AC Schnitzer e mafai ai e le BMW ACS428i ona taulimaina le le tutusa o le fola ma fa'aoga lelei le fa'aoga F32. I totonu o le aero afifi o loʻo i ai le matou seti atoa ma pito i lalo pito i luma ma tua faʻasalalau, faʻatasi ai ma le sili atu le maaleale ae aoga pito i tua i luga o le taualuga ma le tapuni ogalaau.

2013-AC-Schnitzer-BMW-ACS4-2-8i-Police-Coupe-Loto-1-1280x800

I totonu, o le BMW ACS428i lenei, na maua le afifi Black Line mai le AC Schnitzer, o lona uiga o le au ofisa faʻamalosia tulafono e manuia mai pedal alumini, ie vevelveti ma pepa pepa faʻatasi ai ma ata, faʻaaloaloga a Foliatec. O le moli faʻapitoa sa nafa ma Hella, faʻatasi ai ma le "strobes" faʻapitoa RTK 7.

2013-AC-Schnitzer-BMW-ACS4-2-8i-Police-Coupe-Static-2-1280x800

Malo lava! mo se talosaga e le lototele, o loʻo faʻaalia ai le itiiti o le mea e mafai ona fai ae lelei, pe a tatou faʻaoga i tagata tomai faapitoa. Matou te faʻamoemoe o le a i ai se aso o le a vaʻavaʻai ai foi le tatou malo i le faʻalogo i se auala ese ma o le a vave ona avea le tulafono lea ua leva ona faʻatautaia i le tele o atunuu Europa, o le a avea foi ma mea moni i Potukale. Seia oʻo i lena taimi, faʻaaoga i taimi uma mea faʻatuatuaina, e le aoga le faʻatuatuaina o lou olaga i vaega e le faʻamaonia.

2013-AC-Schnitzer-BMW-ACS428i

Faitau atili