E moni ea e le tatau lava ona tatou feiloai ma a tatou toa fa uili?

Anonim

Ua ia i tatou uma lava. Toa, ioe… Ma afai o lo'o e faitauina nei upu e mafua ona e toetoe lava a mautinoa o lo'o ia te oe... toa fa-uili.

O toa e fa uili o na masini, po o le a lava le mafuaaga, na faia i totonu ia i tatou, o loʻo talavou pea ma faʻamalosia mafaufau, o se lagona malosi ma tumau o loʻo tumau pea e oʻo mai i aso nei. O masini ia, i la tatou vaai, e foliga mai e na o se tulaga faʻasolopito, e le mafai ona maua, faʻapipiʻiina i luga o se faʻavae i luga o isi mea uma.

Pe o le a “ola” ea se masini e fa uili i na faamoemoega maualuluga pe a iu ina tatou maua lena avanoa tulaga ese e tofo ai? E foliga mai… LEAI! O le mea moni e faapena, o nisi taimi e saua ma se spoilsport.

McLaren F1
O se tasi o a’u “toa”… Atonu e i ai se aso ou te feiloai ai ia te ia.

Ae o loʻo i ai le faʻamoemoe… e pei ona tatou vaʻai mulimuli ane.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I se taimi ua mavae, na matou lomia ai se vitio na saunia e Davide Cironi, o se tagata lauiloa Italia youtuber, lea na ia mauaina ai lenei avanoa e le masani ai e feiloai ai ma se tasi o ana toa e fa uili.

O le Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II, o le pepe sili-Benz sili ona mataʻutia ma faʻafefe. O se taʻavale na faʻailogaina se augatupulaga, na aofia ai Cironi, faʻafetai i ana galuega a le DTM ma, aisea e leai ai, o ona foliga - faʻafefea ona avea lena manu feʻai ma le mataʻina "apaʻau" ma Mercedes?

Ia… O le feiloaiga a Cironi ma lana toa uili fa sa lei taunuu e pei ona faamoemoeina; o le 190 E 2.5-16 Evolution II o se… le fiafia. Manatua lena taimi i lau vitio:

Aisea e manatua ai se taimi faanoanoa? O lea foi, ona o Davide Cironi ma le isi, o lana feiloaiga ma se tasi o ana toa e fa uili. Ma e le mafai ona avea ma "manu" sili atu ona faʻaaloalo, le Ferrari F40.

O le Ferrari mulimuli na vaaia e Enzo, o se masini faʻatauvaʻa ma faʻafefeteina na avea uma ma faʻaaliga faʻatekonolosi ma e foliga mai e leai se manatu o soʻo se ituaiga e le lalolagi malamalama - o le eseesega i le Porsche 959 faʻatekonolosi, na fanau i le taimi lava e tasi. , e le mafai ona sili atu le pupula.

O le F40 sa fa'afiafiaina e pei ona fa'afefe, fa'afiafiaina ma fa'afiafiaina le to'atele (o a'u lava e aofia ai), fa'aoso miti, tupu a'e ma fagogo ma peisea'i ua toetoe lava a tala fa'asolopito, le mafai ona maua. O se analogue, masini, visceral tagata lea o loʻo manatu pea o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei i aso nei. O le F40 o mea uma na tatou faitau ma vaʻaia i le tele o tausaga? Na maua e Davide Cironi le avanoa e tali ai lenei fesili:

Ioe, o le feiloai ma a tatou toa fa-uili o le a avea pea ma se tulaga lamatia, ma a oʻo i ai, o le faʻafeagai ma le mea moni e mafai ona le fiafia, o se faʻaumatia o miti ma mafaufauga, o se mea moni faʻapitoa. Ae pei ona faaali mai e Cironi ia i tatou i lenei vitio mulimuli, e mafai foi ona sili atu nai lo le mea na tatou faamoemoeina… O le mauaina, naunautai, lagona e moni ma lelei le pipisi!

E tatau ona tatou iloa a tatou toa (pe uili fa pe leai)? Atonu e taʻu mai e le mafaufau lelei e sili atu le leai… Ae e na o le faatasi ona e ola…

Faitau atili