BMW M. "Aua le Fa'amoemoeina se Tapulaa Malosiaga"

Anonim

I aso nei, o le BMW M sili ona malosi e oʻo atu i le faʻailoga o le 625 hp - o le mana o le tauvaga faʻasologa o le M5, M8, X5 M, X6 M - ae e le foliga mai o le a tu ai iina BMW Motorsport GmbH. I le ala, o le lagi e foliga mai o le tapulaʻa pe a oʻo i ... tapulaʻa mana.

O le mea lea e mafai ona tatou maua mai i upu a Markus Flasch, le Pule Sili o le BMW M, i se faatalanoaga na tuuina atu i le lomiga a Ausetalia Which Car. O mataupu na talanoaina e tele, faatasi ai ma se vaega o lenei mea o loʻo faʻapitoa mo le "fanau mamafa".

O le malosi e leai se mea e aunoa ma le puleaina, saʻo? Ma e leai se mea e sili atu le malosi, ae na o le faʻafefea ona tatou faʻavasega ma faʻaleleia i totonu o se taavale, ma pe faʻafefea ona tatou taugofie.

bmw m5 f90 PORTUGAL

Taua Malosi

Na faʻaaogaina e le aufaasālalau Peretania le faaupuga "Power Wars" e faʻaalia ai le taua i le va o Siamani o M, AMG ma RS. Ua matou vaʻaia le maualuga o le malosi o loʻo faia ni oso tetele - mo se faʻataʻitaʻiga, mai le 400 hp o le M5 E39 na matou oso i le 507 hp o le M5 E60 - ae i tausaga talu ai nei na sili atu le matamuli, e pei ona vaaia i le va o le M5 F10. ma le M5 F90 . Ua tatou ausia ea se tapulaa?

E foliga mai e leai, e tusa ai ma Flasch: "Matou te toe tepa i tua i le 10, 15 tausaga ma afai e te mafaufauina se 625 hp sedan, atonu e te fefe. O lea la ua mafai ona ou ofoina atu se M5 ma le 625 hp ma avatu i loʻu tina e ave ai le taavale i le taumalulu, ma o le a manuia lava o ia.

Aua le fa'amoemoe e iai se tapula'a.

BMW M5 augatupulaga

Ae ui i lea, i lenei lalolagi o loʻo sili atu ona faigata tulaga faʻamalo, e le o se mea e le faʻafefe ai le tuʻuina atu o taʻavale sili atu ma sili atu le malolosi i luga o le maketi, o le mea lea e ono sili atu ai le faʻaleagaina? O le mea lea e fai mai ai le eletise. Ae ui i lea, o Markus Flasch e iai se manatu mautu e uiga i lenei avanoa. Pe o le hybrid pe eletise, o le BMW M i le lumanaʻi o loʻo faʻaaogaina e tatau ona sili atu nai lo latou muamua ... i uiga: "matou te le faʻafefe pe faʻafefeteina le uiga iloga o loʻo i ai a tatou taavale M i aso nei".

M2 CS, e sili ona fiafia i ai

Ae ui i lea, e fia iloa e ui lava i faʻamatalaga e leai se malosiaga faʻatapulaʻa mo le BMW M o le lumanaʻi, fai M2 e fiafia i ai tagata uma . Faʻatasi ai ma le 410 hp i lana tauvaga faʻataʻitaʻiga ma le 450 hp i le sili ona lata mai ma hardcore CS version, o le sili ona malosi o le "mama" M ma le tasi na mauaina le tele o faʻafetai mai le aufaasālalau ma tagata faʻatau tutusa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ma o le BMW M2 CS foi e sili ona fiafia i ai Flasch, ina ua uma ona fesiligia e Lea Taʻavale. “O se seti mama ma manino. Tusia tusi. O le mea moni, M4 tekinolosi i totonu o se afifi sili atu ona fa'apitoa. Atonu o lau isi "taavale a le kamupani" pe a uma le M8 ma le X6 M.

BMW M2 CS
BMW M2 CS

E uiga i pusa tusi lesona

I le mulimulitaia o le autu M2 CS, o le autu o pusa taʻavale tusi na oʻo mai e ala i le fesoʻotaʻiga, ma i upu a Flasch, e le foliga mai o le a mou ese atu i se taimi vave mai le BMW M: "Mo aʻu, o le tuʻuina atu o tusi lesona e le o se faʻamatalaga sili ona faigofie. (… ) I aso nei, o le tusi lesona (pusa) e mo le tagata fiafia; mo i latou e ofuina se uati masini. Na matou faia se filifiliga maaleale e ofoina atu se tusi lesona (pusa) (M3 ma le M4) ma na o le pau lava le maketi na faʻamalosia ai lenei mea o le Iunaite Setete o Amerika".

Afai e foliga mai o le a leai se tapulaʻa mo le BMW Ms i le lumanaʻi, e lelei foi le iloa, i le isi itu, e foliga mai o loʻo i ai se avanoa mo masini faigofie, sili atu fesoʻotaʻiga, e le televave, ma e oʻo lava i pusa taʻavale.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili