Tofa V8. Soso'o Mercedes-AMG C63 fa'atasi ai ma le fa'aitiitiga o fa'agogo ma fa'ato'aga

Anonim

O LE Mercedes-AMG C63 o se meaola tulaga ese i lona vaega. E le pei o ona fili, lea e sau ma ono-silinder afi - i-laina ma V - o le C63 o loʻo tumau pea le fesoʻotaʻi ma se V8 faʻapitoa.

E ui lava i lenei tupulaga o le V8 aupito itiiti na fa'aauupegaina , faʻatasi ai ma le 4.0 lita, ae faʻatasi ai ma se mama tele, faʻafetai i le faʻaopoopoga o lua turbochargers, e mafai ona tuʻuina atu i le 510 hp i le C63S, ma le 700 Nm mataʻina ... Ae pei o tala lelei uma, o lenei ua uma ona faʻasalalau lona iʻuga. .

Tofa V8, talofa hybrid

Tobias Moers, le Pule Sili o Mercedes-AMG, talanoa i le Australian Car Advice i le New York Motor Show, fai mai o le C63, e pei ona tatou iloa, o le a muta. Tu'ua'ia i le fa'atupula'ia o le fa'asao o le fa'aoso, lea o lo'o una'i vave ai le fa'ailoga i le fa'aeletise.

Mercedes-AMG C63S 2019

Ou te manatu e lelei atoatoa le fua mo le taimi nei, ae o le a mautinoa lava e tatau ona tatou vaʻavaʻai totoʻa i isi mea aoga aua e tatau ona tatou fatufatuaʻi ma o loʻo ou tuliloaina le faʻatinoga ma e leʻo matuaʻi fesoʻotaʻi ma le numera o cylinders.

Afai tatou te faʻaaogaina ma le atamai le hybridization poʻo le eletise i se taavale e mafai ona i ai i taimi uma "i luga", e tusa lava po o le a le maa ma le isi vaega, o le a ofoofogia le mea e mafai ona tatou maua mai ai.

O lona uiga o le isi augatupulaga Mercedes-AMG C63 o le a avea ma hybrid - e mautinoa lava.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Fa'alogona ua lamatia

O faʻamatalaga a Moers o loʻo faʻaalia ai o le isi Mercedes-AMG C63 o le a matua ese lava mai le taimi nei. E le gata ona o lona hybrid powertrain, ae faapea foi i le faaiuga o le tua-uili taavale, faaaogaina uma-uili taavale. Ma le gogolo, leo fa'amoemoeina o se AMG?

E manino lava, afai e galue le eletise, e leai se faititili AMG. O loʻo matou feagai ma tulafono faʻatonutonu, aemaise lava i Europa, ae o le leo e taua tele i a matou tagata faʻatau, e leai se masalosalo i ai. Ae ui i lea, ou te talitonu o le a tatou maua le fofo saʻo i lenei mataupu.

Mercedes-AMG C63S 2019

Faitau atili