Ferrari faʻamaonia le 488 GTB sili atu "malosi"

Anonim

Ua uma ona taʻua i le tele o taimi ma sili atu ona taʻua, o le mea moni, e oʻo mai i le taimi nei, e leai se faʻamautinoaga aloaia e mafai ona oʻo mai Ferrari, e moni lava, e tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga sili atu ona malosi ma faʻamalosi o le Ferrari 488 GTB. Seia oo mai i le asō.

Ina ua maeʻa tala o taimi talu ai nei, na faʻamaonia ai e Ferrari le faʻalauiloaina o se faʻataʻitaʻiga o le ituaiga, ua i ai i le isi Geneva Motor Show. O loʻo faʻamoemoeina e se ata vitio, lea e igoa ia Cavallino Rampante "O le fiafia fou o le a oʻo mai" - i le gagana Potukale, "O lagona fou o loʻo i luga o le ala".

Ae ui i lea, o le Italian brand e le faʻaalia ni mea moni e uiga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo oʻo mai, e oʻo lava i le igoa o lenei lomiga fou o le 488 - o le a avea ma Challenge Stradale, Speciale, poʻo, e pei ona faʻamaonia GTO?

Ferrari 488 GTB ma faaleleia aerodynamics ma 700 hp

E tusa ai ma le vitio o loʻo tuʻuina atu nei e le kamupani gaosi oloa mai Maranello, o le lumanaʻi ma le 488 GTB faʻapitoa e tatau ona tuʻuina atu suiga i ona foliga i fafo, o se taunuuga o le faʻamautuina o fofo aerodynamic - faʻapea, e tatau ona latou faʻatagaina se faʻaopoopoga o le lelei o le aerodynamic i le faʻatonuga. o le 20%.

E tatau foi ona faʻaleleia atili le twin-turbo V8 faʻapipiʻi i totonu o le ogatotonu pito i tua, ma nisi tala e faʻatatau i le mafai ona faʻatupe malosiaga i luga aʻe o le 700 hp - e faasaga i le 670 hp o le masani masani - ma faʻatasi ai ma se ituaiga fesoasoani eletise.

E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i le mea e taʻua o le "masani", o le super 488 GTB e tatau foi ona faʻaalia se faʻaititia o le mamafa atoa - i le masani masani e tusa ma le 1370 kg mago.

Ferrari 488 GTB

Ma o le a iai pea?…

E ui ina faʻatasi ma se faʻaaliga aloaia ma le lalolagi, ua faʻatulagaina e amata i le isi Geneva Motor Show, ia Mati, e le o se mea e ofo ai ua uma ona maua e Ferrari uma le gaosiga o lenei 488 GTB "hardcore", faʻatau atu. Afai sa e mafaufau e oka se tasi, ia vave vave...

Faitau atili