Toyota GR Supra faʻatasi ma le faʻasalalauga tusilima i luga o le ala? E foliga mai

Anonim

O faʻamatalaga o loʻo faʻalauteleina e le Iapani faʻasalalauga Mag X, ma faʻafeiloaʻi i mea e fiafia i ai GR Supra - ma faʻamoemoe, tagata faʻatau - o loʻo fesiligia Toyota.

O le faʻaopoopoga o se pusa faʻataʻitaʻiga o le faʻaopoopoga muamua fuafuaina ma o se tala faʻasalalau talu mai le faʻalauiloaina o le GR Supra. O le fiafia i se Supra ma lona tolu pedal ua i ai e oo lava i latou e faia lenei liua.

Ona o le tului na maua, e foliga mai o le a oʻo lava i le Toyota ofisa o le a oʻo mai ma se GR Supra faʻatasi ai ma le atigipusa tusi.

O se filifiliga ua uma ona iloiloina i le taimi muamua o le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga, ae o le mea moni o le filifilia o le filifiliga otometi na iu ina matou maua (le sili 8HP mai le ZF) o le a avea pea ma mea e faʻamaonia ai le faʻatinoga sili, faʻapea foʻi ma iuga faapisinisi sili ona lelei.

Sola ese mai le "malaia"

O le fa'aopoopoina o se atigipusa tusi lesona o se tasi lea o auala e fa'atumauina ai e Toyota le fiafia i lana ta'avale ta'avale umi. E i ai se mea e malaia i le lalolagi o taaloga. A maeʻa ona faʻamalieina le manaʻoga muamua-o se mea e alu mo le lua tausaga pe sili atu-faʻatauga pa'ū tele.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ia aloese mai le tulaga lava e tasi, na fuafuaina e le au ofisa o Toyota se fuafuaga e folafola mai ai le masani (tausaga) cadence o tala fou ma faʻafouga mo le GR Supra. O se auala e faʻaauau ai le fiafia i le faʻataʻitaʻiga ma, faʻamoemoe, faʻatau atu i se tulaga maloloina - pe a galue ma le Porsche 911 ...

O le faʻaopoopoina o se pusa tusi lesona fesoʻotaʻi e mautinoa lava le faʻafouina o le "taimi o le ea", ae e le gata ai iina, aua o le Mag X o loʻo agai i luma ma le ... Super-Supra.

Toyota GR Supra GRMN

E leai se tasi e mafai ona tuuaia le GR Supra e le vave, ae matou te iloa pe faʻafefea ... o se "itiiti" sili atu faʻatinoga e le afaina ai se tasi. Ma o le tele o faʻatinoga o le mea lea na folafola mai e le GR Supra GRMN.

Toyota Supra A90 2019

E itiiti se mea e iloa e uiga i le GR Supra GRMN, ae o tala lata mai e le mafai ona sili atu le suamalie. E foliga mai, i lalo o le pulou, o le a tatou maua ai le S58… Ioe, o le BMW M afi na amata i le X3 M ma le X4 M, ma o le a avea foi ma vaega o le BMW M3 ma le BMW M4. O lona uiga, o se Supra e sili atu i le 500 hp? E mautinoa lava i le tulaga o avanoa…

O loʻo i ai pea ni masalosaloga e uiga i lenei filifiliga, aua e tatau ona tatou talitonu o le BMW M o loʻo i ai ni masalosaloga e uiga i le "tuʻuina atu" o se tasi o ana mea taua. Masalo o le mafuaʻaga lea o le Toyota GR Supra GRMN i le lumanaʻi e faʻatapulaʻaina i na o le 200 iunite mo le paneta atoa, e tusa ai ma tala lava e tasi.

I se faʻatusatusaga, o le isi tala e taʻu mai ai o le GRMN variant o se faʻataʻitaʻiga sili atu ona taulaʻi o le ono-silinder GR Supra ua uma ona tatou maua i aso nei, mama ma faʻatasi ai ma se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻafeiloaʻi. O le a le mea o le a iai? E tatau lava ona tatou faʻatali mo sina taimi, aua e na o le 2022-23 e tatau ona tatou iloa o ia.

Faitau atili