Ua maua! O oe, BMW M4?

Anonim

I le taimi nei ua matou masani i le BMW 4 Series Coupé G22 divider, o loʻo matou tulimatai atu uma i lona sui sili ona fiafia i ai, le BMW M4 G82.

Ma e lei tau faatali umi e te maua se vaaiga o le masini i le lumanai. O le ata o loʻo i luga o lenei tusiga na faʻaalia muamua i Reddit, ma e pei ona e faʻamoemoeina, na sosolo i luga ole initaneti pei o le afi afi.

O le ata na tuʻuina mai e mafai ai ona tatou vaʻai i luma o le mea o le a, e foliga mai, o le M4 G82 fou. O fatuga'o tetele o lo'o tumau pea, ioe, ae ua tumu nei i lau fa'alava, e le pei o le hexagonal mamanu o le vaega o totoe o le Series 4 G22:

BMW M440i xDrive G22

O le a le mea e fa'amoemoeina mai le BMW M4 G82 fou?

I le faaopoopo atu i suiga vaaia, o loʻo faʻaalia i luga atu o mea uma i le sili atu o taʻaloga taʻaloga ma faʻamalosi faʻapipiʻiina, o le tele o mea fou e tatau ona faʻamoemoeina mo lenei tupulaga fou o le M4.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Muamua, o le afi. O le a tumau pea le masaga turbo i-laina ono-kosi, ae o le S55 o le a vaai i lona tulaga na ave e le S58 fou, debuted e le X3 M ma X4 M. E leai se eseesega o le mana ua muai vaaia mo SUVs e lua: 480 hp ma 510 hp mo Tauvaga.

I le faaopoopo atu i le afi fou, o le tala tele o le faʻaofiina o taʻavale uma-uili, mo le M4 G82 ma le M3 G80, e fesoʻotaʻi ma le valu-saosaoa faʻasalalau otometi. Mo i latou na faatoa maligi loimata i le faalogo i lenei mea, aua le faʻavaivai… o le a iai pea le taʻavale tua-uili ma le pusa faʻataʻavalevale, lea e taʻua mo le taimi nei o le Pure.

O mea uma e faʻaalia ai o le GTS versions o le a mou atu mai le faʻamaumauga e tuʻuina atu, i le ata o le BMW M2, i le CS versions ma le toe foʻi mai o le CSL acronym - le BMW M3 CSL E46 o loʻo mo le tele o M3 sili ona lelei.

O afea e taunuu ai?

O le BMW M4 G82 fou (ma le M3 G80) o le a iloa mulimuli ane i lenei tausaga, ma le masina o Setema o loʻo faʻagasolo mo lona tatalaina. Ae ui i lea, o lona faʻasalalauga e tatau ona tupu i le 2021.

Faitau atili