Amata malulu. Suia le pipii o le Ferrari F50 e le faigofie

Anonim

Afai ua uma ona tatou manatu o le suia o le suauu mo faʻataʻitaʻiga e pei o le Toyota GR Supra, le Lamborghini Huracán poʻo le Bugatti Veyron ua leva ona avea ma se galuega faigata, ae faʻafefea le faiga e manaʻomia e sui ai le pipii o le Ferrari F50?

O le vitio matou te aumaia ia te oe i le aso na faʻasoa i luga o le Instagram itulau o Joe Macari Servicing, o se faletaavale aloaia mo le Cavallino Rampante brand i Lonetona mo le lua tausaga i le taimi nei, ae o loʻo faʻaalia ai le faigata o le suia o le pipii o le Ferrari F50.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona aveese le vaega pito i tua atoa o le F50. Ma e leai, matou te le o talanoa e uiga i le talepeina o pupuni poʻo puipui palapala, ae e oʻo lava i le aveeseina ... o le axle tua!

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Joe Macari Servicing (@joemacariservice) a

O nei mea uma e sili atu ona manaia pe a tatou mafaufau i ai, talu ai o le axle ma le vaega pito i tua atoa o le F50 e vavae ese mai le pito i luma, o se vaega o le faʻamaualuga o le Maranello faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu i se seti o sikulima e faʻapipiʻi. le vaega, luma ma tua o le taavale.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Joe Macari Servicing (@joemacariservice) a

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili