Ina ua uma le "Berlinetta", le "Spider". Ferrari 296 GTS e mafai ona vaaia i ata sipai

Anonim

Le faʻaalia o le suiga lona lua o le Ferrari's plug-in hybrid e leʻi tupu muamua ma se masini V6, lea e faʻamoemoe e faʻaaogaina le igoa. 296 GTS . I se isi faaupuga, o le apogaleveleve version o le 296 GTB coupe, na faʻaalia i luga o le masina talu ai.

E ui lava ua uma ona tatou iloa, i auiliiliga, laina o le 296 GTB fou ma le iloa o le eseesega i le va o le coupé ma convertible bodywork o le a taulai i tua o le avetaavale - le B-poutu, taualuga ma, e foliga mai, le afi afi -, Ferrari sa ia manatu e sili ona fa'alafi atoatoa lana fa'ata'ita'iga i le lumana'i.

Ae e oʻo lava i se faʻailoga mataʻutia, e mafai ona vaʻaia o le taualuga o loʻo vaevaeina i ni vaega, e taʻu mai ai lenei 296 o le suiga o le lumanaʻi o le taʻavale taʻaloga a Italia.

Ferrari 296 GTS sipai ata

O le pulou e foliga mai e maua ai se fofo faʻapitoa e tutusa ma lea ua uma ona maua i faʻataʻitaʻiga e pei o le F8 Spider, e aofia ai panels malo, i le paʻi o se faamau, gagau i tua o tagata nofoia, o loʻo teuina i se avanoa i le va o le fale ma le afi. .

Ae mo le faʻailoga, e ui lava e leʻi faʻamaonia aloaia, ia manatua na filifili Ferrari e tuʻuina atu le GTB (Gran Turismo Berlinetta) igoa i le coupé variant o le 296, o le avanoa o le avanoa tatala e taʻua o GTS, poʻo Gran Turismo Spider, e maualuga.

Mo isi… E tutusa uma

O le eseesega i le va o le 296 GTB ma le lumanaʻi 296 GTS e tatau ona faʻatapulaʻa i ona taualuga ma fetuunaiga talafeagai i lena vaega i tulaga o le mamanu. Aua le fa'amoemoe e iai ni eseesega fa'ainisinia.

Ferrari 296 GTS sipai ata

Le lumanaʻi Ferrari 296 GTS o le a faʻaaogaina foi le 663 hp 3.0 twin-turbo V6 fou - 221 hp / l, o le malosi sili ona maualuga i totonu o le afi afi i totonu o le gaosiga - lea e faʻapipiʻiina ma se afi eletise 167 hp mo le malosi atoatoa. tu'ufa'atasia 830 hp… i le 8000 rpm mata'utia. O le mea e malie ai, i lenei tulaga, naʻo le faʻaopoopoina o le malosi o afi e lua, lea e le masani ona tupu i hybrids.

I le avea ai o se masini faʻapipiʻi, o le afi eletise e faʻamalosia e se tamaʻi 7.45 kWh maa, lea e tatau ona faʻamaonia ai se (puupuu) eletise eletise o le 25 km.

Ferrari 296 GTS sipai ata

E tatau ona faʻamoemoe o le suiga o le 296 o le a maua ni nai sefulu kilokalama i luga o le coupé, e mafua ona o le tatalaina / tapunia o le pulou, ae o le eseesega i le faʻatinoga i le va o le lua e tatau ona laʻititi. Manatua o le 296 GTB e mafai ona oʻo i le 100 km / h i le 2.9s ma le 200 km / h i le naʻo le 7.3s.

O mea uma e faasino i le tatalaina o le Ferrari 296 GTS fou e tupu aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga.

Faitau atili