Na tuuina atu e se tasi le 82,000 tala (pe tusa ma le 75,000 euros) mo lenei 1997 Integra Type R

Anonim

E pei ona fai mai le upu, "e aoga le taavale i le mea e naunau se tasi e totogi ai" ma le Honda Integra Type R (pe sili atu, o le Acura Integra Type R) sa matou talanoa ai i aso nei o se faʻamaoniga o lena mea.

Fanau mai i le 1997 ma e na o le 6000 maila (e tusa ma le 9700 kilomita) ma le pule mo le 22 tausaga, o lenei Integra Type R na faʻatau atu mo le 82 afe tala (e tusa ma le 75 afe euros), o se tau e maualuga atu nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, 70 afe tala ( e tusa ma le 61 700 euros) lea na faʻatau atu ai se Honda S2000 i nai masina talu ai ma na o le 146 kilomita.

Fa'asalalau i luga o le 'upega tafa'ilagi o le Bring a Trailer, o lenei Integra Type R o lo'o i totonu o se tulaga mama i fafo ma totonu ma o lo'o i ai pepa uma, tusi toe iloilo ma ulua'i tusi lesona ma e o'o lava i se leoleo pito i luma (o se faiga fa'alelei i tausaga). 90). E le gata i lea, sa faia foi i se iloiloga loloto.

Acura Integra Ituaiga R

O le Integra Type R

Mafaufau i le toatele o le "Tupu o FWD", o le Integra Type R na tuʻuina atu i Europa ma le 192 hp na maua mai le 1.8 VTEC engine (version B18C6). O le faʻataʻitaʻiga o loʻo matou talanoa atu ia te oe i aso nei o loʻo maua mai le 195 hp mai le B18C5 version o le 1.8 VTEC, o lenei afi o loʻo faia faʻatasi ma le lima-saosaoa gearbox.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Acura Integra Ituaiga R

O aso nei atonu e foliga mai e le o se mea faʻapitoa, ae o nei puipuiga sa masani ai.

Ta'uta'ua mo lona malosi tele e a'e ai ma le malosi i tua atu o le 8000 rpm (o le lelei tuai o masini ea) ma mo le avea o se filifiliga masani i Gran Turismo mo se augatupulaga atoa, o le Integra Type R o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le ituaiga Iapani.

Acura Integra Ituaiga R
Ae paga lea e le maua e lenei Acura Integra Type R le uili matagofie o Momo lea na faʻaaogaina e le Ferrari 550 Maranello.

O loʻo tumau pea le vaʻaia pe faʻamaonia e le tapuaiga faʻataʻamilo i le Integra Type R le tau na tuʻuina atu e lenei faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili