Honda Integra Type R. E le tau mafaufauina lou toe foi mai

Anonim

A matou tusi e uiga i le Honda Integra Ituaiga R DC2 toeitiiti atoa le lima tausaga talu ai, na matou faaiuina le tusitusiga i le fuaitau "Aua le fiu Honda, matou te faatali mo se isi!". Sa i ai se tasi ua le toe fia faatali, e pei ona faaalia i ata o lenei mamanu Amerika, e igoa ia Jordan Rubinstein-Towler.

Ioe, sa i ai se sui o le DC2, le DC5, ae o lona faʻasalalauga sa faʻatapulaʻa i nai maketi ma e leʻi oʻo lava i Potukale. Po o le a lava, o le gaosiga o lenei coupé faʻatusatusa na muta i le (mamao) tausaga o le 2006.

Mata e iai se avanoa mo se Integra Type R fou ile Honda? Matou te manatu o lea… O le lona lua o augatupulaga Toyota GT86 ma Subaru BRZ ua lata mai, aisea e le o se tauva i le vaega a Honda, e ui lava o loʻo i luma? E oo lava i le aveesea o le SUV ma crossover overdose ua tatou maua.

Honda Integra Type R

O se mea e sili atu ona taulaʻi ma malamalama, faʻatasi ai ma le itiiti ifo o maliega nai lo le Civic Type R, e ui lava, e taumatemate sina mea itiiti, e tatau ona tuʻuina atu i le i ai o se afi turbocharged, e pei ona tupu i le vevela vevela.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le fa'amalositino a Jordan Rubinstein-Towler, e foliga mai o se tali i le fa'asalalauga lata mai o le fa'ai'uga o le Honda Civic Coupé i le US, o lo'o fa'aalia ai se coupé i le lumana'i, fa'ailoga laina ae leai ni teuteuga sili. I le auala, "faʻafetai" i le mamanu mo le tausia o le tino "mama", e tusa lava pe manatu o le hardcore version o lana Integra.

Honda Integra Type R

E mafua ona e leʻi tuʻu le mamanu e mafaufau pe o le a le Honda Integra Type R mo nai tausaga o lumanaʻi, ae na alu atili, ma faʻalauteleina ona manatu i le amanaia o tulaga tau pisinisi, ma tuʻuina mai ia i matou se faʻamatalaga sili atu ona moni o le auala o le coupé i totonu. ona "masani" lomiga.

E ui lava e le pei o le iila e pei o le Type R, o le "masani" Integra o lana tusitala o loʻo umia foi laina mama, faʻamalosi ma e oʻo lava i le matagofie.

Honda tuufaatasia

Honda tuufaatasia

Honda tuufaatasia

Honda Integra Type R

Faitau atili