Amata malulu. Ferrari F40 Tala'aga. E faapefea ona toe fanauina le faailoga, 34 tausaga mulimuli ane

Anonim

Fa'ailoa i le 1987, le Ferrari F40 e le gata o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa o le Maranello brand, o se tasi foi o taʻavale sili ona mataʻutia o le tuai o 1980. O lenei, o lenei Cavallino Rampante ua toe fanaufouina o se Ferrari F40 Legend e le lima o se faʻailoga Sipaniolo, o ai na aumaia i le seneturi XXI.

Ae paga lea - e mafai ona ou tautala mo penisini uma, saʻo? - o lenei Ferrari F40 Legend o loʻo i ai i le lalolagi numera ma e le tatau ona tuʻua.

E leai se mea e taofia ai Ángel Guerra mai le "tuuina atu o le ola" i lana vaʻaiga, lea e oʻo lava i le mafaufauina o ia i ni faʻatulagaga eseese se lua: o le auala ma le LM, tauvaga.

ferrari f40 talatuu

O le taunuuga mulimuli e mataʻina - Ou te tautala mo aʻu lava ... - ma o le faʻataunuʻuina e tatau ona itiiti ni faʻamatalaga, ae leai se isi mea e faʻamoemoeina. A uma mea uma, Ángel Guerra - o se tagatanuu o Seville - o se faʻataʻitaʻiga taʻavale faʻapolofesa. O ia o laina o le Rimac Concept 2, o le faʻataʻitaʻiga na mafua ai le Rimac C_Two.

A maeʻa ona vaʻai i nei faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e moemiti i se aso nei F40. Ae i le taimi e le maalofia ai le faʻaogaina o supersports - e oʻo lava i Ferrari, lea na faʻasalalau lona muamua 100% eletise mo le 2025 - e sili atu le le mafaufauina o lenei mea leaga ...

ferrari f40 talatuu

LM lomiga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili