Toe fo'i mai BMW 3 Series Compact, ua fa'amagaloina oe

Anonim

Atonu e te le toe manatua, ae aʻo leʻi oʻo mai le BMW 1 Series i le 2004, o le matafaioi o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatusatusa i le ituaiga o Bavarian sa i lima o le BMW 3 Fa'asologa Fa'atasi.

I luga o le lua augatupulaga, o le faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le Faʻasologa 3 (o se faʻafefiloi o vaega mai le E30 ma le E36 i le augatupulaga muamua, ma se faʻavae o le E46 i le lona lua) na tauva ma faʻataʻitaʻiga e pei o le Audi A3 i le vaega faʻapitoa faʻapitoa, tu. i fafo e ala i le mea moni e faalagolago i tua-uili taavale ma na o le tolu-faitotoa bodywork.

O le lomiga a Rusia o Kolesa.ru ua aumaia ai ia i tatou se vaaiga o foliga o le BMW 3 Series Compact i aso nei, i le taimi o loʻo "muamua" faʻataʻitaʻiga sili atu a le BMW.

BMW 3 Fa'asologa Fa'atasi

O le a se suiga?

E pei o le taimi ua tuanaʻi, o le faʻavae o le a tutusa ma le 3 Series faʻaonaponei, o loʻo faʻatumauina le uili uila ma le pulou umi i lalo o le afi e tumau ai i se tulaga umi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea lea, o le eseesega tele e oʻo mai i le pito i tua, lea e faʻapuʻupuʻu ai le pito i tua, ae o loʻo taofia ai le pito i tua o le sedan variant.

I luma, ma e ese mai le mea na tupu i le lona lua o augatupulaga o le BMW 3 Series Compact, o lamepa faʻaaogaina e tutusa ma le isi vaega.

BMW 3 Fa'asologa Fa'atasi

Tulaga muamua Fa'asologa Fa'atasi 3 (E36/5)

E mafai?

E ui lava e manaia faʻaliliuga, o le mea moni, e oʻo lava i le amanaia o maketi i aso nei, o le avanoa e toe maua ai se BMW 3 Series Compact e toetoe lava leai.

E le gata o loʻo i ai i le BMW se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, le 1 Series, ae o le manaʻoga o tagata faʻatau mo SUV e foliga mai e tuliesea soʻo se fiafia mai le Bavarian brand i le atinaʻeina o se faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga.

Ma oe, e te manatu e tatau ona toe foʻi mai le BMW 3 Series Compact? Tuu mai ia i matou lou manatu i faʻamatalaga.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili