O le mamanu "mulumulu" le BMW 1 Series fou

Anonim

Le tupulaga fou o BMW 1 Fa'asologa ua uma ona faʻatasi ma le tele o feeseeseaiga, e ala i le faʻaumatiaina o elemene na faʻamatalaina i augatupulaga e lua talu ai - o le taʻavale tua-uila ma totonu o poloka ono-silinder.

E foliga mai e le lava lena, o le siiina o le tupulaga fou fou (F40) e foliga mai o le a talanoaina - pe i ai se taavale e le tupu pe a faʻafeiloaʻi?

E i ai vaega o lona mamanu e mafai ona tatou faia itiiti pe leai foi, o se taunuuga o le fausaga fou, lea e iʻu ai i vaega e matuaʻi eseese lava - o le afi i se tulaga transverse pito i luma e faapuupuu ai le ponaivi ma le au pito i luma i se tulaga sili atu i tua, o le faafeagai tonu lava o i latou na muamua atu.

O le mea moni, o filifiliga faʻapitoa lea na faia e BMW i le faʻamalamalamaina o le faʻamatalaga o le 1 Series fou e mafua ai ni feeseeseaiga, a itiiti mai mo le Sketch Monkey, lea na matou faʻailoa atu ia te oe i taimi muamua.

Mai lona manatu, o le mea e le maua e le BMW 1 Series e pei o se ... BMW - e pei ona mafai ona tatou vaʻaia i le amataga o lana vitio, na ia faʻaalia le "leai se faʻamatalaga" e foliga mai o ona foliga, e ala i le faʻasino atu. e tutusa ma isi vaega o talosaga, e pei ole Ford Focus po'o le Kia Ceed.

Fa'asoa i la matou nusipepa

A oʻo mai i le mamanu o ana faʻataʻitaʻiga, o le BMW sa i ai i le malamalama, e mafua ona o le tele o le tuputupu aʻe o fatugaʻo lua na matou vaʻaia - na e vaʻai i le X7 ma le 7 Series?

BMW 1 Fa'asologa

O le fou 1 Series e maua ai foi se fatugaʻo e lua e sili atu pe a faʻatusatusa i lona muamua, ma o nei mea ua foliga mai o loʻo faʻapipiʻi vaʻaia e le rim o loʻo siomia ai i latou - o se faʻamatalaga ua uma ona vaʻaia i isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga, ma faitioina foi e Marouane, le pule o le YouTube. alale.O le Sketch Monkey.

E tusa ai ma le tusitala, na te faanoanoa ona o manatu ma faʻataʻitaʻiga na faʻaalia e le BMW - i Vision Dynamics, Vision Next 100, 328 Hommage, 2002 Hommage, CSL Hommage - e iu lava ina itiiti pe leai foi se aʻafiaga i faʻataʻitaʻiga auala, "o se avanoa misi. ", e tusa ai ma ia, talu ai latou te iu ina "avea" sili atu BMW nai lo le gaosiga o faʻataʻitaʻiga tatou te maua.

Alu i le galuega

I lenei tulaga, The Sketch Monkey, na alu e galue ma ave le 1 Series fou, i lenei tulaga o le M135i taʻaloga, e tuʻuina atu i ai se BMW "foliga".

Na ia filifili e "mama" le pito i lalo o le bumper, suia le mamanu o le M135i's scalloped XL ea intakes i foliga masani ae sili atu ona faʻamaonia; o moli ulu e ave i se tulaga e sili atu ona faalava; ma o fatuga'o lua ua vavae ese lelei ma suia, ma le maualuga maualalo.

I le faaiuga, o suiga e le foliga loloto, ae o loʻo lava le eseesega e matua manino - faʻatusatusa ata e lua o loʻo i lalo.

BMW M135i
BMW M135i Le Sketch Monkey

Ae o le a lou manatu? E sili atu pe leaga?

Faitau atili