Amata malulu. E mafai e le Tesla Model X ona "lele"? ioe ae e le o toe mamao

Anonim

Faatasi ai ma le tusa ma le 612 hp (450 kW) ma le 967 Nm o torque na maua mai i afi eletise e lua i lona suiga sili ona malosi, le P100D, na matou iloa uma o le Tesla Model X o se tasi o faʻataʻitaʻiga i le lalolagi taʻavale e mafai ona "lele" i totonu. se lagona faafaatusa, e oʻo atu i le 0 i le 100 km/h i le 3.1 s ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 250 km/h.

O le mea matou te le iloa o le Model X na mafai foi ona lele moni. Faʻamaoniga o le "gafatia o le ea" o le faʻataʻitaʻiga, lea e iai foʻi faitotoʻa o le "hawk wing", na faʻaalia i se vitio a YouTuber David Dobrik.

fa'aoga i lau oe lava Tesla Model X , Na filifili David Dobrik e faʻaalia e mafai e le 2.5t SUV ona alu ese. Ina ia faia, na faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le Faʻataʻitaʻiga X ma auala gaoa tele o San Francisco.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mulimuli ane, sa na o se mataupu o le tuʻuina atu o tulafono o le fisiki e galue, faatasi ai ma le Tesla Model X o loʻo faʻaalia i se oso e tatau mo le ata tifaga lauiloa "Bullit" ma e le gata ina faʻamaonia ai o le faʻataʻitaʻiga "lele" ae faʻapea foʻi ma lona tetee malosi. .

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili