Fa'asologa fou o le BMW 1. Tofa le ta'avale uili tua!

Anonim

O le tausaga 2019 e tatau ona faʻailogaina le faaiuga o le augatupulaga o loʻo i ai nei o le BMW 1 Series (F20 ma le F21) ma o lona sui e le mafai ona sili atu ona ese mai le tupulaga o loʻo iai nei. Faatasi ai ma foliga fou, o se siʻitia laʻititi o fua, o se mamanu faʻafouina atoa ma sili atu mea faʻatekonolosi ua vaʻaia. Ae o le ai ai i lalo o lavalava fou o le a tatou vaʻaia ai suiga sili ona mataʻutia ...

O le isi BMW 1 Fa'asologa o le ai ai le ta'avale uili pito i luma.

Ua uma ona fa'atau atu e BMW le X1, Series 2 Active Tourer ma le Grand Tourer fa'atasi ai ma le ta'avale uili pito i luma. O nei faʻataʻitaʻiga uma e faʻaogaina le UKL platform, o le mea lava e tasi e tautua ai le MINI.

2015 BMW X1

Faatasi ai ma lenei faʻavae, na faʻaaogaina ai e le BMW le fausaga sili ona taatele i le vaega: afi faʻasolosolo ma le uili pito i luma. E pei lava o ana tauva sili ona tuusao: Audi A3 ma Mercedes-Benz A-Class.

Aisea e sui ai le taavale i luma?

O le 1 Series o loʻo iai nei, faʻafetai i le afi umi i se tulaga toe faʻafoʻi, e toetoe lava a atoatoa le tufatufaina o le mamafa, e tusa ma le 50/50. O le tulaga umi o le afi, o le uili i tua ma le pito i luma ma na'o le fa'atonuga o galuega, na fa'aalia ai le ta'avale ma le malosi e ese mai le tauvaga. Ma le aotelega, mo le lelei. Aisea la e sui ai?

E mafai ona tatou aoteleina lenei filifiliga i upu e lua: tau ma tupe maua. E ala i le fa'asoaina o le fa'avae ma le X1, Series 2 Active Tourer ma Grand Tourer, ua matua fa'alauteleina le tamaoaiga, fa'aitiitia tau ma fa'ateleina tupe mama i iunite fa'atau atu o le Fa'asologa 1.

I le isi itu, o lenei suiga e aumaia ai isi itu lelei o se natura sili atu ona aoga. O le Fa'asologa 1 o lo'o iai nei, ona o le umi o le afi afi ma le tele o fa'alava fa'asalalau, e maualalo le tau o potu nai lo tagata tauva ma o le avanoa i nofoa pito i tua, se'i tatou fai atu ... maaleale.

Faʻafetai i le fausaga fou ma le 90º engine rotation, BMW o le a faʻaleleia le faʻaogaina o avanoa, toe maua ai se eleele mo le tauvaga.

O le C-segment atonu e leiloa se tasi o ana fuafuaga sili ona manino, ae e tusa ai ma le faʻailoga, o lenei filifiliga o le a le afaina ai lona ata poʻo le faʻataʻitaʻiga faʻatau pisinisi. O le 'a? Na'o le taimi e ta'u mai ai.

Fa'ai'uga o fa'a'au'au ono i le laina

O suiga faufale e tele atu ona i'uga. Faatasi ai ma i latou, o le 1 Series fou o le a faia e aunoa ma le ono i-line cylinders, o se isi elemene tatou te masani ai ma le ituaiga. O lenei filifiliga e mafua ona o le leai o se avanoa i le pito i luma o le faʻataʻitaʻiga fou.

2016 BMW M135i 6-ogāumu i-laina afi

Na fai mai, e sili atu nai lo le mautinoa o le sui o le M140i o loʻo iai nei o le a lafoaia le 3.0-lita inline ono-cylinder engine. I lona tulaga e tatau ona tatou maua ai se afi turbocharged 2.0 lita fa-silinder «vitamini» afi faatasi ma se faiga taavale uili uma. O tala e faasino i se mana e tusa ma le 400 horsepower, i le laina ma le Audi RS3 ma le lumanai Mercedes-AMG A45.

Tasi - pe lua - laʻasaga i lalo, o le 1 Series fou e tatau ona faʻaogaina le taʻutaʻua taʻutaʻua tolu-ma fa-cylinder afi tatou te iloa mai le Mini ma le BMW o loʻo faʻaogaina le UKL platform. I se isi faaupuga, 1.5 ma le 2.0 lita turbo iunite, uma penisini ma tiso. O loʻo faʻamoemoeina, e pei o le Series 2 Active Tourer, o le isi Series 1 o le a faʻaalia ai se faʻaoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Faʻasologa 1 sedan o loʻo faʻamoemoeina le lumanaʻi i Saina

2017 BMW 1 Fa'asologa sedan

Na fa'aalia e le BMW le 1 Series sedan i le masina talu ai i le fa'aaliga Shanghai, o le fa'ata'ita'iga o le fa'ailoga masani a le Bavarian. Ma ua uma ona sau i luma-uili taavale. O lenei fa'ata'ita'iga o le a fa'atau fa'atasi i le maketi a Saina - mo le taimi nei - ona o le mana'o o le maketi mo lea ituaiga o tino.

Ae o ona faavae e foliga mai e le ese mai le lumanai Europa BMW 1 Series. E ui lava o se uili i luma, o loʻo i ai se alavai faʻasalalau i totonu. E mafua ona o le UKL platform e mafai ai le malosi atoa - poʻo le xDrive i le gagana BMW. E ui lava i le faʻalavelave, o lipoti a le lotoifale o loʻo faʻaalia i tulaga lelei o mea e nonofo ai i tua faʻapea foʻi ma le avanoa.

O mea e tatau ona faʻafeiloaʻi i le lua voluma version o le a faʻatau atu i Europa. O le "Saina" saloon e faʻasoa le uili faʻatasi ma le X1, o lea e le faigata ai ona mafaufau i se faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu o lenei faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma se sitaili na faʻaosofia e talosaga e pei o le BMW 5 Series fou.

O le sui o le BMW 1 Series ua uma ona i ai i le vaega o suʻega ma e tatau ona oʻo atu i le maketi i le 2019.

Faitau atili