BMW M4 CS. O se faʻamatalaga sili atu ona malamalama o le M4 GTS (ae itiiti ...)

Anonim

O le isi aso, o le isi lalolagi muamua i le Shanghai Motor Show (e tele ...), e na o le tatalaina o ona faitotoa i tagata lautele i lenei Aso Faraile. Pei BMW M4 CS , ma ina ua uma ona resitalaina pateni i le faaiuga o le tausaga talu ai, na faʻaaogaina e le Siamani le avanoa e faʻaoga ai le nomenclature, lea o le a faʻaaogaina foi i le isi M2.

Matou te manatua i le 2007, na faia ai e BMW se tulaga o le toe faʻaleleia o lenei igoa (lea na amata mai i le tuai o le 60s) ma le BMW Concept CS, i le Shanghai Motor Show. Na faʻamatalaina ai foi se faʻamatalaga o le M3 (e46), lea na faʻaogaina ai vaega eseese o le M3 CSL sili ona faʻapitoa ma ogaoga.

BMW M4 CS

Toe foʻi i le BMW M4 CS, o le taʻavale taʻavale Siamani faʻatumu le "pu" i le va o le BMW M4, faʻapipiʻiina i le Tauvaga Tauvaga, ma le "malosi uma" M4 GTS, faʻasaga i ala.

O eseesega pe a fa'atusatusa i le fa'ata'ita'iga o lo'o i lalo e amata tonu lava i lalo o le ponaivi. Inisinia mai le BMW's M Performance division ua toe iloiloina le taʻutaʻua 3.0 lita twin-turbo inline 6-cylinder engine (faʻapipiʻi i le M DCT gearbox fitu-saosaoa), lea e tuʻuina atu nei le 10 hp sili atu nai lo le M4 ma le Competition Package, mo le aofaʻi atoa. o 460 hp o le mana.

FAAPITOA: Ta'avale ta'aloga sili ona mata'utia: BMW M5 Touring (E61)

O lenei tau e mafai ai ona faʻaititia le 4 lona lua pa puipui i le taʻavale mai le 0 i le 100 km / h - 3.9 sekone - a'o le saoasaoa maualuga e fa'atapula'a fa'aeletonika ile 280 km/h. E tusa ai ma le BMW, o le M4 CS na faʻatautaia se taimi o le 7 minute ma le 38 sekone i lona toe foʻi atu i le Nürburgring Nordschleife, i le taimi o suʻega malosi a le faʻailoga.

BMW M4 CS

I le tautala e uiga i le malosi, o le BMW M4 CS o loʻo faʻaogaina elemene faʻamautu alumini i luga o au e lua ma le faʻamautu Adaptive M faʻatasi ma lana lava faʻalogo, mo le sili atu ona lelei i luga o le auala ma luga o le matagaluega. Ae mo le mamafa, o faʻaopoopoga uma aerodynamic e faia i le carbon fiber reinforced plastics, o se fofo e fesoasoani i le 32 kilokalama taumafa faʻatusatusa i le M4 masani.

Mo le taimi nei, e le o iloa pe fia ni iunite o le a alu ese mai le fale gaosi Munich, ae e mautinoa o le BMW M4 CS o le a faʻatapulaʻaina faʻataʻitaʻiga gaosiga. O le ta'avale ta'aloga e iai le tau fa'asalalau o 116,900 € (mo le maketi Siamani).

BMW M4 CS
BMW M4 CS

Faitau atili