Mercedes-Benz 300SL Gullwing toe fanaufouina i se mamanu mataʻina

Anonim

O le mea o loʻo ia i tatou iinei o se manatu i le lumanaʻi mo le sui o le Mercedes-Benz 300SL Gullwing masani. Faamolemole ia matau e leai ni mata matagi po'o ni faamalama i autafa…

O Matthias Böttcher, o le faufale gaosi oloa mai Stuttgart, o le na faia lenei ata mata'ina o le Mercedes-Benz 300SL Gullwing fou. O le fa'amoemoe o le taofia lea o laina fa'avae mai lona 1950s muamua, fa'alelei i latou ma uiga fou i le lumana'i.

E leai ni fa'amalama i autafa, na'o le pau lava le vaega e ta'ua o le "manino" o le ta'avale o lo'o i le ogatotonu o le taualuga, pe ana le o le avetaavale e lagona le claustrophobic... Matou te manatu o lenei manatu e mafai ona tetee atu i le 100% o le avetaavale tutoʻatasi i le lumanaʻi, lea o le aveta'avale o le a le mana'omia le sili atu nai lo le va'aia o le auala, fa'alagolago i masini ma mea pu'eata e o'o atu ai i lau mea e alu i ai. Afai o lou manatu o le mimita i tua o le uili o le pito i luga o le taʻavale e sosoo ma se faʻaaliga faʻaalia ... galo!

FESOASOANI: Mercedes-Benz Campaign Aumai Potukale i le faitau miliona o Tagata

E tusa ai ma measina a le 300SL, o faʻamatalaga iloga i le masani na vaneina: puʻupuʻu tua, fenders tetele ma le taualuga maualalo. O le leai o se tioata pito i luma atonu e foliga ese, ae o le mamanu e mautinoa lava e faʻamaonia. Va'ai iinei.

Mercedes-Benz 300SL Gullwing toe fanaufouina i se mamanu mataʻina 10492_1

Punavai: Behance e ala i Carscoops

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili