Fa'agaioiga "Agelu Leoleo": GNR fa'amalosia le asiasiga

Anonim

I aso nei, o le a faʻamalosia e le National Republican Guard i totonu o le teritori o le atunuʻu le asiasiga o le faʻaogaina o fusipaʻu nofoa ma le faʻaogaina o tamaiti, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina le talafeagai o telefoni feaveaʻi.

O gaioiga o asiasiga, o loʻo faʻatinoina e fitafita mai le Territorial Commands ma le National Transit Unit, o le a agaʻi atu i auala o loʻo i totonu o nofoaga, auala o le atunuʻu, faʻaitulagi ma le municipal, lea o loʻo faʻateleina ai soliga faʻatatau i nei mataupu.

Vaai foi: PSP radar lisi mo lenei vaiaso

Talu mai le amataga o le 2015 ma seʻia oʻo i le aso 12 o Setema, e silia ma le 22 afe solitulafono ona o le faʻaaogaina sese o le telefoni feaveaʻi aʻo ave taavale, sili atu i le 24 afe solitulafono ona o le le saʻo poʻo le le faʻaaogaina o fusipaʻu nofoa ma e tusa ma le 1,700 solitulafono mo le sa'o po'o le le fa'aogaina fo'i o faiga e taofia ai tamaiti.

E tusa ai ma nei fuainumera, o le a faia e le GNR i lenei tausaga le tele o gaioiga puipuia, ma le faʻamoemoe e faʻailoa ai avetaavale i aʻafiaga e fesoʻotaʻi ma nei solitulafono. Mo oe ma isi, o le mea sili o le puipuia lea.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili