Koenigsegg One: 1 agai atu i Sineva ma le 1400 hp

Anonim

O le Koenigsegg One: 1 o loʻo, e pei ona folafolaina, o loʻo agai atu i le Geneva Motor Show. O loʻo faʻaalia o ia o se hypercar ma 1400 hp ma 1400 kg mamafa. E valea? E moʻi lava oe!

Afai o oe o se tagata faitau fiafia i le Ratio Cars, e te iloa le Koenigsegg One: 1 ma afai matou te leʻi talanoa lava e uiga i se taavale o loʻo i ai nei uiga iinei, matou te le tatau ona gauai atu i ai soʻo se tasi o matou aufaitau faigata. Tatou amata i se toe vili mo i latou faatoa taunuu mai (fa'afeiloa'i!), i uiga o lenei Koenigsegg One:1.

O le pepa faʻapitoa e "faigofie": o le Koenigsegg One: 1 o loʻo i ai le fua faatatau o le 1kg mo solofanua taʻitasi, o lona uiga: mo le 1400kg, o loʻo i ai le 1400hp o le mana. O lenei vaega, faʻatasi ma le tele o alava kaponi ma se au tele, e ave ai i tatou i le malo o le faʻatinoga sili. O le mamafa faʻasalalau ua uma ona aofia i le faʻatusatusaga o vai ma sua uma e feoaʻi i le Koenigsegg One: 1, faʻapea foʻi ma le mamafa averesi o se tagata nofoia. I luga o le Koenigsegg One: 1, na taʻua ai e Christian von Koenigsegg i le 2013: "E leai se tasi e manaʻomia se taavale faʻapenei. E na'o le mana'o lava e maua se tasi”.

O le ata aloaia muamua lea o le Koenigsegg One: 1 ma iinei i Razão Automóvel, ia Setema 2013, ua uma ona matou alualu i luma ma ata ma vaʻai le 1400 hp o lenei faʻataʻitaʻiga. O lenei numera lofituina ua faʻamaonia nei e Koenigsegg. Koenigsegg Tasi:1 manao e sasa faamaumauga uma o le saoasaoa ma le saoasaoa maualuga ma aveese le Bugatti Veyron Super Sport World Record Edtion mai le pito i luga ole laulau.

Sei o tatou manatua numera valoia mo le Koenigsegg One:1:

afi: 5.0 V8 Bi-Turbo (e le'o fa'amaonia)

Malosiaga: 1400 hp

mamafa: 1400 kilokalama

Fa'avave: 0-400 km/h ile 20 sekone.

Vel. maualuga: +450 km/h.

Va'ai iinei mo nisi fa'amatalaga ma ata o Koenigsegg One:1.

Faitau atili