Supercars: O se paka kolisi lea i Dubai

Anonim

Na maua lau taavale muamua i se tau tele ma i se tausaga faʻaaloalogia, pei o le tele o tagata masani? O lea siaki le tamaititi aoga supercars i Dubai.

E i ai se faataoto, ua lauiloa e i tatou uma, e faapea: Ta’u mai po o ai e te faatasi ou te ta’u atu ia te oe po o ai oe, ae o le tulaga lea e le mafai ona faaaoga, aua mo tatou e tusia e tatau ona avea ma se mea. sili atu pei, Ta'u mai ia te au le mea e te alu i le aoga, o le a ou ta'u atu ia te oe le supercar e te aveina! Tamaiti aʻoga i le Iunivesite o Amerika o Dubai e iai "pomu" moni e fai ma auala o felauaiga. O le tele o taimi latou te suitulaga i le va o supercars ma SUV's maualuga-faatinoga.

25

O lea e te fesili mai, ae a uma, e fia tausaga o nei tamaiti aoga?

Faʻateʻia, aua o tamaiti aʻoga e matutua i le va o le 18 ma le 24 tausaga ma o le mea moni o le toʻatele e mai Emirates. E manino lava, i nei tausaga laiti ma fou faʻaopoopo, o nei supercars o le taunuuga o matua milionea o loʻo feagai i aso uma ma "petrodollars" taua. I soo se tulaga, o tupe atonu e le tutusa ma le tofo lelei. Ae faapefea suiga chromatic tatou te vaaia i nei masini?

24

Afai e te fia iloa po o le a le kosi e te ave, toe ofo, aua e le o talanoa i vailaau, inisinia, po o le tamaoaiga foi, o le toatele o i latou o loʻo ave le kosi Middle East Studies. O le le amanaiaina o le aʻoaʻoga a le kosi, e foliga mai o le a faʻatagaina i latou e faʻaauau le faʻateleina o latou manuia, faʻaaogaina i supercars.

23

O ata, na faʻailoa i le tamaititi aʻoga Meeka Nasser, na puʻeina i ni nai aso ma e leʻo faʻatusalia ai le sili o le paka taʻavale atoa o loʻo nonofo faʻatasi ma lenei iunivesite Arapi. E tusa ai ma Meeka Nasser, o le Porsche Cayenne ma le Range Rover o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa i tamaiti aʻoga, ae o supercars e tumau pea ma faʻaalia i se tele tele.

21

O le paka o loʻo tatou vaʻaia i ata e sili atu i le 7.2 miliona euros lona tau, o se tau manaia ma mo tagata masani - e leai ni vaieli suauʻu i tua o latou fale ... - matou te faʻamoemoe e i ai se aso e pa'u ai se manuia faapena. i tatou, a le o le alofa tunoa faalelagi i e talitonu, po o i latou e faatauvaa i le na o le sasa mama. Ma o ai na te iloa, faia se faʻatauga i le lalolagi o supercars. Afai na faagaeetia i latou i olaga o nei tagata talavou i taimi o vasega, ae faapefea le vaitaimi o tafaoga? Va'ai iinei.

18

O le fea e te filifilia e te filifilia mo le alu i le kolisi?

Supercars: O se paka kolisi lea i Dubai 10504_6

Ata: Meeka Nasser

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili