Subaru BRZ V8 saunia e W.G.P: Halloween ile Redneck fashion

Anonim

Mo Halloween, matou te aumaia ia te oe le mea mo le toatele o le a avea ma mea leaga, ae mo isi o le a avea ma taunuuga matagofie. O le mea lea e tupu pe a sopoia le testosterone ma le aano mumu.

E moni, na'o le fanua o Uncle Sam e tupu ai se mea e le masani ai, aemaise lava i Halloween. Matou te tuʻuina atu ia te oe le mea sili ona lata mai na faia e WGP, o lona uiga, e Weapons Grade Performance. E le o se faalapotopotoga faatupu faalavelave, ae e mafai. Mo le kamupani a Doug Ross, folafola e faʻasalalau le mataʻu i luga o auala, e ala i suiga "Frankensteinian" o loʻo faʻaogaina i masini masani.

O le taimi lea, na filifili ai le kamupani lea e faavae i Connecticut e ave le Subaru BRZ ma sui le poloka pusa fusu 2,000cc laititi i se masini V8 muscular. Ioe, mo sina taimi, sa matou manatu foi na iu lava ina mafai e Amerika ona maua le " Rosssio i Rua da Bethesga“.

E amata uma i le faʻaaliga na maua e Doug Ross pe a vaʻavaʻai i le Subaru BRZ ma mafaufau atonu o le LS2 afi o lana Corvette Z06 C6 e mafai ona fetaui lelei, i se avanoa itiiti. Dementia masalo? Leai, aua a moemiti le tagata e fanau le galuega. Aua e te faaseseina i le ea "moe" o lenei Subaru BRZ, aua o lenei tamai tiapolo, e fa'aalia le malosi i pu afu uma.

Ae sei o tatou o ifo i ai, o le Boxer 4-cylinder engine e tuʻuina atu le auala i se LS2 V8 faʻapitoa, e sau saʻo mai le Pontiac GTO, o le 6 lita "poloka laiti" e foliga tele, ae o le mea moni, i le lautele e sili atu le faʻatusatusa nai lo le Boxer. , talu ai o "poloka laiti", e iai avanoa i le va o pusa e sili ona latalata i le tasi ma le isi i nofoa, lea e faʻaititia ai fua e tusa lava po o le a le malosi o le cylinder.

Ina ua filifili Doug mo le LS2 o se GTO, na te leʻi iloa o le afi filifilia o loʻo i ai se faʻafitauli i le paʻu o le crankshaft, ioe e tatau ona toe faʻaleleia ma na tuʻu le galuega i le. FVAEGA . O se kamupani na iu ina faia se mea sese ma nai lo le toe faaleleia, na toe fausia le LS2 ma totonu o totonu ma isi vaega mai le poloka lava lea e tasi e faʻaogaina ai le Corvette Z06, o lona uiga o nisi taimi e i ai mea sese e oʻo mai.

E tusa ai ma lenei luʻitau uiga ese o le faʻapipiʻiina o le V8 i totonu o le BRZ, na laga ai ni fesili faʻapitoa, lea na faʻafefe i luga o le WGP team, e pei o se fetuu.

Amata i le 1st headache, lea o le tuʻufaʻatasia o le eletise eletise o le LS2 ma le isi vaega o le BRZ. Ausia ausia faafetai i le fesoasoani a Fa'atinoga o lo'o iai nei , O ai na manatua lena mea, ona o le tele o taavale faʻaonaponei, o taʻavale eletise uma i le tulaga o le BRZ e faʻatautaia i fesoʻotaʻiga ABS. O le mea e sili ona leaga o le fa'atonuina o le foeuli e fesoasoani i le eletise ma le rev counter e le galue e pei o se mummy, ae leai se mea i le sipela sa'o e le mafai ona foia.

WGP-Subaru-BRZ-2

O le maalili a le tiapolo lea, faatasi ai ma le "poloka laʻititi" V8, ona o le maualalo o le vevela e mafai ona fesuiaʻi, o le taunuuga o lona fausaga vavalalata, o le LEMU , na tuʻuina atu lana fesoasoani i le radiator ma mea faʻaoga ina ia le avea le Subaru BRZ, ma seoli.

O le atigipusa, faʻatasi ma le LS2 o le Borg Warner T56, 6 saoasaoa, lea, ina ia mafai ona faʻapipiʻi, o lona uiga e tatau ona toe faʻaleleia le alavai faʻasalalau ina ia faʻaogaina ai se manu. O le mea moni, ina ia lagolagoina le malosi faaopoopo, o afi uma ma felauaiga faʻamau ua uma ona faʻaleleia ina ia mafai ona faʻapipiʻi i luga o le subframe o loʻo i ai i se faʻasologa o le X-shaped strut e maua ai le malosi sili atu i le afifi.

O le isi fa'afitauli tele o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le afi ma le felauaiga, lea, ina ia fa'atumauina le totonugalemu o le kalave a le BRZ, na fa'ai'u i luga o se va'alele maualalo nai lo le Fusu muamua.

WGP-Subaru-BRZ-8

I le tautalagia o mea e oso ai hormones tane, na faʻamoemoeina o le WGP, e alu i tua o le BRZ ma tuʻuina atu se lelei " vete ” (faalautele o auala), ae e leʻi tupu lenei mea. O le BRZ o loʻo faʻaauau pea ona faʻafefe mai tua i itu uma, ( lulu vete ), e pei o se faʻataʻitaʻiga, o se vitio "rap". O le axle tua o le Subaru BRZ tumau taupou (o le amataga), i le faaosoosoga o le W.G.P, na o le eseesega i tua o loo i ai se fua faatatau mulimuli fou o le 3.73: 1, mea uma ina ia i ai le amataga o le umiaina uma o temoni.

Fa'aola lelei lenei Subaru BRZ ina ia mafai ona fealua'i ma le malosi fa'aleagaga, fa'agata fa'atasi ma fetu'una'iga Variant 3 coilovers fa'aaloaloga a le KW, fa'apea fo'i fa'amau fa'amautu ma fa'amau fa'amaufa'ailoga polyurethane pito i tua. Ina ia le mafai e lenei Subaru BRZ ona faʻalavelaveina le sopoia o mea, o le pusa taofi e sau saʻo mai le Corvette ZR1, faʻatasi ai ma le seti a StopTech o carbo-ceramic discs ma auvae, o se filifiliga na mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa faʻamalolo e 6kg. O pa'u e 215mm le lautele na tu'uina atu i pa'u e 285mm le lautele, fa'apipi'i i uili 18-inisi mai Enkei.

WGP-Subaru-BRZ-6

Mo le sili atu le masalosalo, e uiga i le paleni o lenei Subaru BRZ, o loʻo i ai a matou numera, o le afi-transmisi seti naʻo le faʻaopoopoina o le 90kg i le mamafa mulimuli ma le tufatufaina atu, o loʻo i ai nei ma se tufatufaga o le 56% i luma ma le 44% i totonu. tua, na o le 3% sili atu i luma pe a faʻatusatusa i le tulaga masani. I se vaaiga, o le 730.24kg i le pito i luma ma le 573.76kg i le pito i tua, ma maua ai le mamafa atoa o le 1310kg mo le seti.

O le faʻatinoga, lelei le LS2, faʻaalia i le 400 horsepower i le 6000rpm ma le 542Nm i le 4400rpm, ae manatua le LS2 na ave se " mamanu ” ma ua i ai nei 500 solofanua . Ole saoasaoa maualuga e le o fa'aalia ae e sili atu i le fata, fa'apea fo'i le amata mai le 0 i le 100km/h e fa'amautinoa e faia i lalo ole 4s. Ae mo le taumafaina, o le fia inu o le LS2 V8 mo le penisini e na'o le mana'o toto o Dracula.

WGP-Subaru-BRZ-5

O le W.G.P o loʻo tuʻuina atu lenei suiga i le 2 "kits", e aunoa ma se afi ma faʻasalalauga, o le faavae e aofia ai naʻo sauniuniga mo € 10,190.90 ma le atoatoa mo € 18,196.90. Ae afai e te manaʻo e fai mea uma i le afi ma le pusa, e totogi oe e W.G.P €25,000. O se masini moni e faʻafefe i le mana ma le malosi, sauni e luluina le mataʻu i luga o le auala ma e folafola mai e faʻatigaina ai agaga laiti e mafai ona tutu atu i ai.

Subaru BRZ V8 saunia e W.G.P: Halloween ile Redneck fashion 10518_5

Faitau atili