Ford Focus RS. Tofa ma se lomiga faapitoa o le 375 hp, ae na o Peretania

Anonim

O le iuga lea mo le Ford Focus RS - o le fa'ailoga oval na fa'asalalauina le fa'ai'uga o le gaosiga o le "mega hatch" mo le aso 6 o Aperila e soso'o ai. E sili atu nai lo le mafuaʻaga e tulaʻi mai ai se faʻasalalauga faʻapitoa.

Ae paga lea, o lenei Ford Focus RS Heritage Edition - lona igoa - o le a faʻatapulaʻaina i naʻo 50 iunite ma Peretania. Ma o le uiga o laʻu tala, o le mea e leaga ai, aua e le naʻo se isi lomiga faʻapitoa ma faʻamatalaga teuteu.

sili atu le malosi

O le mea taua tele o le tuʻufaʻatasia lea o le pusa FPM375 a Mountune, lea, e pei ona taʻu mai e le igoa, faʻateleina le malosi i le 375 hp ma le faʻamalosi i le 510 Nm - 25 hp ma le 40 Nm sili atu, i le faasologa, nai lo le Focus RS masani - faʻafetai i le faʻaaogaina o se faʻaoga fou, o le faʻaleleia o le turbo recirculation valve ma le toe faʻatulagaina o le ECU.

Ford Focus RS Heritage Edition

E leai se suiga na faia i le chassis, ma le Quaife self-locking differential ma e oʻo lava i le Drift Mode ua resitalaina.

foliga tulaga ese

E le gata i lea, o le Ford Focus RS Heritage Edition e iloga i ona foliga vaaia. O iunite uma e 50 - o le a avea ma mea mulimuli e gaosia ma le taʻavale taumatau - o le a sau ma le "Tief Orange" (lanu moli) leo e iai sona uiga faʻapitoa. E le gata o se saafiafiga i le au muamua na latou taʻalo le RS acronym i luga o le faʻailoga, e faʻatatau foi i taʻavale pei o le Escort Mexico, lea na lauiloa ai se leo tutusa i lena taimi.

I le faaopoopo atu i le lanu moli vibrant, o le taofi taofi e sau i le efuefu, ma uili faʻapipiʻi i le uliuli - o le lanu e tasi e mafai ona tatou maua i faʻata ma tua spoiler.

I totonu, o nofoa Recaro, o se vaega o loʻo ufiufi i le paʻu, e tu i fafo ma faʻapipiʻiina i se uili faʻamafanafana, faʻamalama faʻamalama i tua, o le sunroof, faʻatautaia le folau ma le saoasaoa faʻatapulaʻa, ma isi.

O le RS e taua tele i Ford ma ua lauiloa i le lalolagi atoa, ae o loʻo umia se nofoaga faʻapitoa i loto o tagata Ford i Peretania. O lenei fa'ata'ita'iga fou o le RS sili ona lelei na gaosia ma o se fa'aaloaloga tatau a'o tatou latalata atu i lona 50 tausaga.

Andy Barratt, Peresetene ma Pule Sili Ford UK

O le a iai se Focus RS fou?

O le tali vave o le ioe, e tusa ai ma le Autocar, ma ua uma ona atiaʻe e Ford Performance, o loʻo i ai le augatupulaga fou e fai ma faavae. Ae o le faʻatali o le a umi - e le o faʻamoemoe e oʻo mai i le 2019 poʻo le 2020.

Faitau atili