2018 sa faapena. E mafai ona tatou toe fai lena mea? O taavale e 9 na faailogaina i matou

Anonim

Faatasi ai ma faʻafesoʻotaʻi muamua ma tala faʻasalalau - tusia ma luga o le vitio - matou faitau, i le tausaga 2018, sili atu i le 100 taavale na faʻataʻitaʻiina (!) - o se faʻalavelave ... ae sili ona tauia.

Ae i le tele o taʻavale na faʻataʻitaʻiina, e manino lava o nisi na tulaga ese. Pe mo le afi, faʻatinoga, tekinolosi, faʻapitoa faʻamalosi poʻo lagona i tua o le uili, pe e oʻo lava i le faʻateʻia sili atu nai lo faʻamoemoega.

Le taimi e tuʻu ai le luʻi ia Razão Automóvel "taʻavale suʻega", Diogo Teixeira, Guilherme Costa ma Fernando Gomes. Mai ia i latou uma na tofotofoina, o ai le tolu na sili ona tulaga ese? O au filifiliga nei:

Diogo Teixeira

Aʻo leʻi talanoa e uiga i le 2018, e tatau ona tatou toe foʻi i tua ia Tesema 2017, aua o le tausaga lea faatoa maeʻa e tatau ai i lena faʻavae.

Na ou tapunia le 2017 ma se ki auro. O le taavale mulimuli na ou aveina o le 1955 Porsche 356 Outlaw, toe faʻaleleia mai le A i le Z e Sportclasse. O ia na ou alu ai i le malaga sili ona mataʻutia o loʻu olaga: o le taavale mulimuli na ou aveina nofofua ma le muamua na ou aveina ina ua uma ona ou faaipoipo, a o ia faatalitali mai ia te aʻu, filemu, i le faitotoa o le falesa.

Ioe, na ma tuua ma lo'u toalua le falesa i se Porsche 356 pre-A ma se lola pa, loka eseese, Bilstein taofi ma fusipa'u tuuga. Se fa'aipoipoga petrolhead? Siaki!

Porsche 356 solitulafono
Porsche 356 Outlaw e SportClasse

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Porsche 911 Carrera T. O se tasi o taʻavale na faʻailogaina aʻu i lenei tausaga, o se eseesega tele i laʻasaga uma i lena masani mai le 1955 e faʻatusalia le amataga o Porsche, le faʻailoga na faʻamanatuina le 70 tausaga i le 2018.

I le ogatotonu o le taumafanafana, na ou tuuina atu le tino ma le agaga i laina le tumau o le 911 i luga o auala Alentejo. O le Porsche 911 Carrera T e mamao ese mai le sili ona fiafia, vave pe faʻafiafiaina lomiga o le 911, ae o loʻo i ai faʻamatalaga e faʻapitoa ai lenei talosaga nai lo isi.

Na ou faʻanoanoa mo le le faʻataʻitaʻiina o se faʻataʻitaʻiga ma se atigipusa tusi lesona, leai se infotainment system ma leai ni nofoa pito i tua, o le sili ona mama o le Ts. Atonu i le 2019?

Talu ai nei sa ou i luga o le ala (tautau) ma le Porsche 911 (992) fou ma asiasi i le falegaosimea o loʻo fausia ai i Zuffenhausen, Siamani. E le o toe mamao ae ou i ai i tua o le uili o le Porsche 911 (992), o se mea e mafai ona e vaʻaia i luga o la matou YouTube channel.

Toyota Yaris GRMN. Fanau ma tausia i luga o le Nürburgring, faapitoa ma le sini o le tele o le tuuto. Le taga-roketi sili ona lelei o le 2018? Leai se masalo.

Na ou aveina le Toyota Yaris GRMN i luga o le taamilosaga i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, seia oʻo ina ou tuʻu moni taofi i le afi. O se poto masani e aunoa ma ni filiga, faʻatasi ma le 'au na auai malosi i lona atinaʻe.

I Potukale na ou faʻataʻitaʻiina ma faʻasoa mea uma i luga o la matou YouTube channel. Ou te faamalie atu e leai se kopi i totonu o la'u faletaavale.

Mazda MX-5 2.0 (184 hp). Faamaoniga o le faia lelei o au meaaoga e aoga.

O se malaga mata'utia, ma le taavale sa'o. O le Mazda MX-5 na maua uma suiga e manaʻomia e "siaki" ai faʻaletonu na faʻaalia e le au lomitusi faʻapitoa ma tagata e ona.

Uili uli e mafai ona fetuutuunai loloto, se afi sili atu vili ma malosi 2.0 , faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga laiti e mafai ai ona matou faʻaauau pea ona fai atu o se mea e tatau ona i ai i totonu o soʻo se faletaavale a le penisini, e tusa lava po o le a le tele o le atotupe: o se taʻavale moni a le avetaavale.

Na ou maua le avanoa e tietie ai i se tasi o auala sili ona mataʻina i le lalolagi, Transfagarassan, i Romania.

Viliamu Costa

Ose tausaga mata'ina i tulaga o fa'alauiloa ma fa'afouga i le lalolagi o ta'avale. Na ou leiloa le faitau o faʻataʻitaʻiga na ou faʻataʻitaʻiina, ae e ui lava i lea, e iai lava na mea mo se tasi mafuaaga poʻo se isi o loʻo mau i lo tatou mafaufau. Ae paga lea e mafai ona ou filifilia na o ni faataitaiga se tolu.

O lena tala, o laʻu lisi e le o faʻamoemoe e faʻamaonia ai faʻataʻitaʻiga sili ona lelei na ou faʻataʻitaʻiina, ae o mea na sili ona faateia pe faʻafiafiaina aʻu. Ma e matua ese lava i latou mai le tasi ma le isi ...

Ford Taulai. O se tasi lea o aʻu suʻega mulimuli o le tausaga - o le mea lea e le o iai lava saʻu vitio i luga o YouTube, naʻo se faʻafesoʻotaʻi muamua iinei i luga o le upega tafaʻilagi a Razão Automóvel. O le Ford Focus fou o le faʻataʻitaʻiga sili ona "masani" i laʻu lisi, ae e tatau ona i ai iinei mo ona uiga lelei.

Ford Taulai
Le Ford Focus fou i ni fa'asologa ma'oti se lua.

O mea na ausia e Ford ma le Focus e manaia tele e fai atu ai. I le tulaga o le taulimaina ma le mafanafana, o loʻo i le pito i luga o le vaega, e sili atu i le Volkswagen Golf i le auala e faʻasaga i le auala.

O se mea e maasiasi ai ona o le mamanu e le o se mea e sili atu ona musuia - o se mea e masani ona faʻalagolago - aua i isi fanua (tau, meafaigaluega, mafanafana, avanoa ma le afi) o le Ford Focus e fetaui lelei ma le mea sili i le vaega.

Alpine A110. Na ou faʻataʻitaʻiina ni faʻataʻitaʻiga sili atu le mamana, vave, sili atu taugata ma sili atu faʻapitoa. Ae o le Alpine A110, e aunoa ma se tasi o nei mea, na mau i loʻu mafaufau.

I le taimi e toetoe lava o taʻavale uma e sili atu le mamana ae sili atu le mamafa, o le Alpine A110 e faamanatu mai ai ia i tatou o le ute o le avetaavale e le o le saoasaoa tatou te ausia i luga o le saʻo, ae o le auala tatou te agai atu ai i tulimanu.

Tasi sili, tali lelei tele, i se faʻataʻitaʻiga e manaʻo e ave.

Jaguar I-PACE. Ia te au o se tasi lea o faaaliga o le tausaga. O loʻo i ai mea uma e "faʻalelei" i aso nei, o lona uiga: SUV faʻasologa, eletise eletise ma se faʻailoga tumu i le talafaasolopito i luma.

Ae o le Jaguar I-Pace e sili atu nai lo lena. Ose fa'ata'ita'iga e fa'aalia ai le fa'afiafiaina o le ta'avale ma le fe'avea'i eletise e le tatau ona toe fa'afo'i i tua. E le gata i lea e vateatea, fa'aauupegaina lelei ma mo laina ... oka!

Fernando Gomes

E faʻafefea ona filifili i le va o taʻavale e matua ese lava i le tau, faʻatinoga, lelei, ma isi ...? A o tatou toe tepa i tua i le tausaga talu ai, tatou te manatua ai i latou na togi, e le ona o latou e sili ona lelei i la latou vaega, ae ona latou te maua ai se lagona sili atu ona lagona - i tulaga eseese - i tua atu o la latou galuega o le aveina o tatou mai le tulaga. A i le itu B.

Mai taʻavale uma na ou faʻataʻitaʻiina (na ou tuʻuina atu le tele o isi mea na ou aveina), o le tolu na sosoo ai na tu mai mo le tulaʻi aʻe i luga aʻe o latou galuega faʻatino, faia se fesoʻotaʻiga ma le avetaavale e folafola mai e faʻatamaoaigaina malaga taʻitasi.

Suzuki Jimny. E mautinoa lava o se tasi o aʻu filifiliga mo taavale o le tausaga. E le ona e sili atu le lelei nai lo le tauvaga, ae ona o se mea e faʻafeagai ma le faʻasologa o taʻavale i aso nei. E manino lona faʻamoemoe, ma faʻaalia i ona itu uma: mai le mamanu i meafaigaluega.

Manatua: o le vitio sa i ai ma Guilherme i le uili, ae na ou maua le avanoa e faʻataʻitaʻia ai i le taimi o le faʻaaliga o le faʻataʻitaʻiga.

O ona agava'a i fafo-auala e pei ona fa'amoemoeina (a'o fa'ate'ia pea), ae sa i luga o le asphalt na sili ona fa'ateia: q.b fa'amama ma malamalama. I le avea ai o se taavale i aso uma, o le Jimny e faʻamaonia atoatoa.

Renault Mégane R.S. O le Type R e sili atu le saoasaoa, o le i30 N e sili atu le malosi o le afi, o le Golf GTI e sili atu le "malosi", ae o le faʻafesoʻotaʻi muamua ma le Mégane R.S. na tuua ai se lagona loloto.

O le malosi o le chassis e faʻafefe uma ai faʻalavelave ma e oʻo lava i faʻalavelave sili ona mataʻutia - o mea tatou te lagona ai le vetebrae atoa o loʻo fetaomi le tasi i le isi -, o lona pulea ma le faʻamalosi (4CONTROL), lea e faʻaopoopoina ai se fesoʻotaʻiga pito i tua, o mea uma i taimi uma ma fati faʻavalevalea, ose aafiaga faatofuina, malie ma le tauia moni. E sili atu, atonu o le pusa tusi lesona ...

Honda Civic Sedan 1.5. E pei? E le o se Civic Type R? - o le mea lea 2017… E sili atu le ogaoga, e faasaga i faʻamoemoega uma, o le Civic, i lona tino masani masani, na avea ma se tasi o taʻavale na ou faʻataʻitaʻiina i le 2018 na sili ona faateia ai aʻu.

Le tuufaatasiga o le 1.5 i-VTEC Turbo engine - malosi ma avanoa i taimi uma -; fa'atasi ai ma le atigipusa tusi lesona ono-saosaoa - lagona lelei, malamalama, sa'o -; o le ta'avale lelei tele o le Civic ma e aunoa ma le fa'agaloina o le mamafa sa'o ma lagona o fa'atonuga uma, e afua mai se seti e le mafaatusalia i le vaega. E te mana'o e fesili atu ia Honda mo sina fa'atonuga fa'amautu fa'amalolo, o nofoa Type R, ma fa'aigoa... Ituaiga S. Mo tama ma tina, e leai se masalosalo!

Faitau atili e uiga i le mea na tupu i le lalolagi taʻavale i le 2018:

  • 2018 sa faapena. Le tala na "taofi" le lalolagi o taavale
  • 2018 sa faapena. Eletise, taʻaloga ma e oʻo lava i SUV. O ta'avale na tu i fafo
  • 2018 sa faapena. “I le manatua”. Tofa i taavale nei
  • 2018 sa faapena. Pe ua tatou latalata atu i le taavale o le lumanai?

2018 e pei o lea... I le vaiaso mulimuli o le tausaga, taimi e mafaufau ai. Matou te manatua mea na tutupu, taavale, tekinolosi ma mea na tutupu na faʻailogaina ai le tausaga i totonu o se pisinisi taʻavale afi.

Faitau atili