60 tausaga o MINI. Ina ia faʻamanatu, e leai se mea e sili atu nai lo se "malaga i luga o le auala" i Europa

Anonim

I le va o le 8th ma le 11th o Aukuso, o le a talimalo le aai Peretania o Bristol i tu ma aga masani Fonotaga Fa'avaomalo Fa'avaomalo (IMM), o se mea na faʻapitoa i le au faʻailoga o le a tuʻuina atu lenei tausaga i le faʻamanatuina o le 60 tausaga o le fanau mai o le tamaʻi ata Peretania.

Ina ia faailogaina lenei mea, na filifili ai le MINI Classic (vaega masani a le ituaiga) e faʻatulaga se malaga mai Eleni i Egelani, o se faʻaaloalo foi ia Alec Issigonis, le "tama" o MINI, o le na tupuga mai Eleni, Peretania ma Siamani.

E lua fa'ata'ita'iga na saunia e le MINI Classic o le a 'auai i lenei auala malaga mo MINI. O le tasi o le MINI masani e mafai ona liua ae o le isi o le MINI Cooper muamua na fausia e BMW. E masani uma i le lua o le ata vali na faia e le tusiata CHEBA, ma o loʻo faʻatasi ma i latou i le malaga o le a faʻapipiʻiina le MINI Countryman Cooper SE.

MINI Countryman Cooper SE
O le faʻatasi ma le MINI e lua na valiina e CHEBA o le a sili atu le faautauta MINI Countryman Cooper SE.

Le MINI Malaga

O le malaga a le MINI o le a alu ese mai Atenai, Eleni, i le aso 25 o Iulai (o lona uiga, i le aso) i Bristol, Egelani, ma le taunuu atu i le aai o Peretania ua fuafuaina mo Aukuso 8, i le taimi tonu e amata ai le International Mini Meeting (IMM).

Fa'asoa i la matou nusipepa

MINI Roadtrip
O le fa'afanua lea o le malaga mai le MINI.

I le aotelega, o le MINI auala malaga o le a laasia atunuu e sefulu, e ui atu i aai e pei o Sofia, Belgrade, Bratislava, Vienna, Prague, Dresden, Rotterdam poʻo Oxford. I luga o le ala, o le a tuʻuina atu e le aufaʻatasiga i kalapu eseese e tuʻuina atu i le faʻailoga ma e iai foi se taofi i le Trabant fan club i Leipzig.

MINI Roadtrip
Mini Convertible ma le Mini Cooper

Faitau atili