Ma sa tupu. O le Renault Clio o le ta'avale sili ona fa'atau atu i Europa ia Fepuari

Anonim

E le masani ona tupu, ae a tupu, e oo lava i tala fou. O le Volkswagen Golf e le o se ta'avale sili ona fa'atau atu i Europa (EU27) ia Fepuari, ae o le Renault Clio, ae le tele.

E na'o le 184 iunite na tu'u'ese'ese ai le au fa'atau sili e lua o ituaiga ta'itasi, e tusa ai ma fa'amaumauga mai le JATO, ma le Clio na fa'atauina 24,914 iunite ma le Tapolo 24,735 iunite.

Atonu o se manumalo mo le faʻataʻitaʻiga Farani, ae na vaʻaia uma a latou faʻatauga i Fepuari pe a faʻatusatusa i le masina lava lea i le 2019: -4% mo le Clio, ma le taua -21% mo le Tapolo.

Volkswagen Golf 8, 2020
Volkswagen Golf 8

O loʻo atagia uma mai ai le faʻateleina o le paʻu na oʻo i le maketi a Europa ia Fepuari talu ai - o faʻatauga na paʻu i lalo 7% - e oʻo lava aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi o le coronavirus na toetoe a taofia ai le tele o le tamaoaiga o Europa. Ae ui i lea, e le o lona uiga o faʻatauga faʻaitiitia mo tagata uma, faʻatasi ai ma ni tuusaunoaga i totonu o le 10 sili ona faʻatau atu taʻavale ia Fepuari i Europa.

Top 10 Europa - Fepuari:

  • Renault Clio;
  • Volkswagen Golf;
  • Peugeot 208;
  • Opel Corsa;
  • Fiat Panda;
  • Ford Focus;
  • Citroën C3;
  • Volkswagen Polo;
  • Skoda Octavia;
  • Toyota Yaris.

O le Peugeot 208 fou, le Opel Corsa fou ma le veteran Fiat Panda na vaʻaia a latou faʻatauga faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai. Afai i le tulaga o le 208 (+ 7%) ma Corsa (+ 7%) o loʻo faʻaalia pea le aafiaga fou o faʻataʻitaʻiga e lua (naʻo latou amata maketiina i le kuata mulimuli o le 2019), i le tulaga o le Panda. , o lenei toe fo'i i le Top 10 e mafai ona avea ma taunuuga o le fa'aofiina o le fa'ata'ita'iga fou o le mild-hybrid version, na tu'uina atu i le amataga o le tausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Toe foʻi i le Volkswagen Golf ma lona pa'ū sili ona maualuga, o se vaega e tauamiotonuina e le mea moni o loʻo tatou i ai pea i se suiga i le va o augatupulaga. O le faʻalauiloaina o le lona valu o augatupulaga na mafatia i ni faʻatuai, ma o le amataga o lona faʻasalalauga ua faʻasolosolo i totonu - i Potukale, mo se faʻataʻitaʻiga, na amata i le silia ma le vaiaso talu ai.

O lenei tuai e mafai foi ona faʻamaonia ai le mea moni, i le 2019, na leiloa e le Tapolo le igoa o le Volkswagen sili ona faʻatau atu i luga o le paneta i le SUV Tiguan - 702 000 Golf e faasaga i le 778 000 Tiguan. Manatua o faʻataʻitaʻiga uma e lua na faʻatau atu i le 2019 nai lo le 2018, ae o le paʻu o le Golf na sili atu ona faʻaalia (i le 2018, na faʻatau atu e le Golf le 832 afe iunite, le Tiguan 795 afe).

O se fia iloa, o le Europa sili ona fa'atau atu SUV SUV o lo'o fa'aalia i le tulaga 12, o le Peugeot 3008. E soso'o loa ma le Volkswagen T-Roc ma le Nissan Qashqai - o ia mea uma e fa'aalia ai le lua-numera malologa.

O le a le pine ae tatou iloa le aafiaga o le coronavirus i luga o le faatauina atu o taavale i lenei masina o Mati, ae a mafaufau i le mea na tupu i Saina ia Fepuari (le masina na sili ona malosi ai le aafiaga o le faamai), ina ua tatou vaaia le pa'ū o le faatauina atu o taavale i le 80%, o le fa'aaliga mo Europa, i tulaga uma, popole.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili