New Mazda CX-5 manaʻo e faʻatoʻilalo Siamani. Ta'avale uili tua ma afi muamua

Anonim

O loʻo faʻaauau pea le tulaʻi mai o Mazda. Faatasi ai ma tupulaga fou taʻitasi o faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaina o le faʻailoga Iapani o loʻo faʻavae i le taulaga o Hiroshima o loʻo faʻamoemoe e ausia e sili atu ona manino.

O le tautinoga i le mamanu faʻanatura, tulaga lelei o meafaitino ma le vaʻavaʻa faʻatatau i le avetaʻavale o le taʻavale - i le taimi o loʻo taulaʻi ai e le pisinisi taʻavale toetoe lava o mea uma i le avetaʻavale tutoʻatasi - ua saofagā i manatu o tagata faʻatau e uiga i le Mazda e latalata i le tau o faʻailoga nai lo faʻataʻitaʻiga lautele. .

E tusa ai ma tala o loʻo faʻasalalau nei e BestCarWeb.jp, o se tasi o laasaga mulimuli a Mazda o se faʻailoga faʻapitoa e mafai ona sau ma le tupulaga fou Mazda CX-5.

Mazda Vision Coupe
Mazda Vision Coupe (2017). Le manatu na faʻamoemoeina laina autu o faʻataʻitaʻiga Mazda i aso nei.

Mazda CX-5. Sili atu premium nai lo se isi lava taimi

E tusa ai ma a matou paʻaga i BestCarWeb.jp, o le isi Mazda CX-5 o le a faʻaaogaina le faʻailoga fou o le taʻavale i tua.

O se tulaga fou fou, fa'ato'a fa'atupuina o le a avea ma fa'avae mo le fa'afouina o fa'atusa o Mazda. Muamua o le Mazda6 faʻamaonia, ma o le taimi nei o le Mazda CX-5 fou.

E le na'o so'o se fa'avae. Ose fa'avae na fa'atupuina mai le maoa'e mo fa'ata'ita'iga ta'avale uili tua, e mafai ona maua ai afi e o'o atu i le ono fa'a'au'au. E lua a'oa'oga fa'atekonolosi na mana'omia ai le lototele i le vaega a le pulega a Mazda.

I le taimi o loʻo faʻatauina e le alamanuia atoa le faʻaitiitia o le vaega faʻainisinia o ana faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaauau pea ona puipuia e le Mazda le faʻaogaina o tekonolosi o afi afi. A aunoa ma le manatu faatauvaa i le eletise, o loʻo faʻaauau pea ona talitonu Mazda i lenei tekinolosi ma ia atiaʻe - o le Skyactiv-X engines ma le Wankel engines fou o faʻamaoniga o lena mea.

O loʻo matou talanoa e uiga i masini ea ma tiso, faʻatasi ai ma pusa e ono i le laina, faʻatasi ai ma suiga i le va o le 3.0 ma le 3.3 lita o le gafatia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mazda CX-5 laina e mafai ona tupu

E pei o faʻailoga faʻapitoa a Siamani, o le a mafai e Mazda ona maua le CX-5 i tino e lua, faʻaavanoaina se avanoa mo se Mazda CX-50 fou. Ose ta'aloga, sili atu le malosi fa'aaliga o le lumana'i Mazda CX-5.

Ae ui i lea, o le faʻatali mo nei faʻataʻitaʻiga fou o le a umi lava. E foliga mai e le mafai ona tatou vaʻai i le Mazda CX-5 ma le CX-50 fou i luga o le auala seia oʻo i le 2022. E tasi le mea e mautinoa: e ui lava i faigata uma, i le tausaga e faamanatu ai e Mazda lona centenary, o le faailoga e foliga mai e sili atu le taulaʻi nai lo se isi lava taimi.

Faitau atili