Jaguar F-Pace SVR ua toe faʻafouina. Sa sili atu ona vave

Anonim

O se mataupu o le taimi. I ni nai masina talu ona faʻafouina le "masani" F-Pace, ua oʻo i le taimi o le taʻaloga taʻaloga o le British SUV, le Jaguar F-Pace SVR avea ma taula'iga o se fa'afouga fa'afeiloa'i i taimi uma.

I le matagofie, o le F-Pace SVR toe faʻaleleia na maua faʻafouga i luma ma tua, moli ulu fou LED ma se pule sili atu i luga o le pulou, lea na saofagā, ma le fia iloa, i le faʻaitiitia o le toso faʻatasi mai le 0.37 i le 0.36.

I totonu, o faʻafouga e tutusa lava e pei ona tatou iloa e uiga i le F-Pace, faʻamaonia le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga fou 11.4" touchscreen e fesoʻotaʻi ma le Pivi Pro infotainment system ma se meafaifaʻaili numera 12 .3 ".

Jaguar F-Pace SVR

E tutusa lava le afi, ae sa televave

I lalo o le pulou o le F-Pace SVR tatou te maua pea le 5.0 V8 Supercharged gasoline. Ae ui i lea, e le o mea uma e tumau pea, e pei o le malosi o loʻo tumau pea i le 550 hp, e leʻi tupu foi i le torque na siitia i le 700 Nm (sili atu 20 Nm).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻatasi ma le ZF valu-saosaoa faʻasalalau otometi, o le V8 Supercharged faʻatagaina le F-Pace SVR e oʻo atu i le 0 i le 100 km / h i le 4s (muamua o le 4.3s) ma e oʻo atu i le 286 km / h o le saoasaoa maualuga.

Jaguar F-Pace SVR

I le taimi lava e tasi, faʻafetai i le fausaga faʻaeletoroni fou (EVA 2.0), o le Dynamic mode ua faʻafouina ma faʻaleleia aemaise lava mo le F-Pace SVR, e oʻo lava i le faʻaalia o le galuega fou Dynamic Launchm, lea e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le inertia e faatumauina ai le mana i uili. i le taimi o suiga o mea fa'aoga.

I le faaopoopo atu i nei faʻaleleia atili, na maua ai e le British SUV le tele, i le tulaga o le braking system ma le adaptive damping system.

Jaguar F-Pace SVR

O afea e taunuu ai ma e fia le tau?

Faatasi ai ma le taunuu mai o iunite muamua i luga o le maketi ua fuafuaina mo Fepuari, o le Jaguar F-Pace SVR fou ua uma ona maua ma le tau amata o 158 915 euros.

Faitau atili