Wayne Griffiths o le peresitene fou o le SEAT

Anonim

O le sui o Luca de Meo i le foe o le SEAT ua uma ona filifilia ma maua "i totonu o le fale", faatasi ai ma Wayne Griffiths filifilia, Pule Sili ma Peresitene o le CUPRA ma le Pule Pule Sili o Faʻatauga a le SEAT.

E tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina atu e le SEAT, o le peresetene fou o le Spanish brand o le a faʻaputuina galuega fou ma i latou o le Ofisa Sili o Pulega ma le Peresetene o le CUPRA ma, mo le taimi nei, faʻatasi ai ma le Pule Pule Sili o pisinisi a le kamupani.

O Wayne Griffiths ua fa'atulaga e avea ma peresitene o le SEAT ia Oketopa 1st.

NOFOA PORTUGAL VAEGA

Ae mo le peresetene o loʻo iai nei, Carsten Isensee, o le a faʻaauau pea ona avea ma Pule Sili o Tupe ma IT mo SEAT. O le tofiga o le Sui Peresetene o Oloa Gaosia ma Logistics i le SEAT o le a tuuina atu ia Herbert Steiner.

Le Wayne Griffiths Tala ile SEAT

Faʻafesoʻotaʻi i le Volkswagen Group talu mai le 1989, o Wayne Griffiths 'muamua i le SEAT na faia i le va o 1991 ma 1993. I le 2016 na ia toe foʻi atu ai i le faʻailoga Sipaniolo ina ua mavae ni nai tausaga i Audi ma i le SEAT na ia avea ma ulu o faʻatau i le 2016, nofoia le tulaga. o le Sui Peresetene Faapisinisi o le SEAT.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faatasi ai ma oe i le faʻauluuluga o le vaega faʻapisinisi, SEAT na faʻalauiloaina le tele o oloa faʻatauvaʻa i le taimi nei, ma talepeina faʻamaumauga uma o faʻatauga, faʻatasi ai ma le siʻitia o le sili atu i le 40% o faʻatauga i le va o le 2016 ma le 2019.

Ia Ianuari 2019, na avea ai Wayne Griffiths ma Ofisa Sili o Pulega o le CUPRA ma i le amataga o lenei tausaga na tofia ai le Taitaifono o le Komiti Faatino o Faatonu o le ituaiga lea na avea ai o ia ma se tasi na faavaeina.

I le faaopoopo atu i nei mea uma, o Wayne Griffiths (lea na matou maua foi le avanoa e faʻatalanoaina ai) o se tasi foʻi na faʻavaeina le SEAT MÓ fou.

Faitau atili