Nissan. SUV eletise i lana auala i Tokyo?

Anonim

O le faʻailoga na faʻapipiʻiina le vaega SUV i numera e leʻi mafaufauina muamua e toe faʻafoʻi uma tagata gaosi oloa, ua uma ona valoia le taunuu mai o se SUV eletise.

O lea ua faʻasalalau e Nissan se faʻataʻitaʻiga o mea o le a faʻaalia ia Oketopa 25th, i le taimi o loʻo lumanaʻi Tokyo faʻaaliga. E foliga mai o mea uma lava o loʻo faʻaalia ai o le Crossover 100% eletise ua leva ona faʻatali, faʻatasi ai ma laina e latalata atu i le Nissan Leaf, talu ai nei na tuʻuina atu i lona 2nd tupulaga.

nissan suv ev

O le 100% eletise taʻavale ua leva ona faʻatali mo se EV SUV faʻatasi ma foliga tutusa ma le umi, o le a avea ma taimi saʻo mo Nissan e faia ai.

O loʻo teuina e le faʻailoga faʻamatalaga uma o lenei faʻataʻitaʻiga fou faalilolilo, ae i totonu o le vitio e mafai ona faʻamaonia o le a tuʻufaʻatasia le manatu fou o le igoa "Nissan Intelligent Mobility", ma e mafai ona faʻapipiʻiina i nisi tekinolosi taʻavale tutoʻatasi. I le ata, e mafai foʻi ona vaʻai i luma toetoe lava tuʻu i luga ma se mata matagi e faʻalautele atu i luga o le taualuga faʻafefe.

O le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia i le Tokyo Motor Show, faʻatasi ai ma isi manatu e pei o le Nissan Leaf Nismo.

Afai e faʻamaonia le SUV eletise, ma afai o le faʻataʻitaʻiga e alu vave i le gaosiga, o le a toe avea Nissan ma paionia i se vaega na tu i fafo ma le Qashqai, Juke ma X-Trail.

Faitau atili