Maserati: fou fa'akomepiuta fe'avea'i i luga o le ala?

Anonim

Harald Wester, Pule Sili o Maserati, ua uma ona faʻamaonia le faʻamoemoe o le Italian brand e faʻalauiloa ni faʻataʻitaʻiga fou e lima i le 2015, ae e tusa ai ma le Car & Driver, o le elemene lona ono e leʻi oʻo mai, sili atu, o se faʻasologa faʻatusatusa.

E foliga mai, o lenei crossover o le a faʻavae i luga o se faʻavae o loʻo faʻatulagaina faʻapitoa mo le isi augatupulaga o Jeep Cherokee. Ma afai e faʻamaonia tala, o le a faʻaavanoaina e Maserati lenei faʻataʻitaʻiga le 3.0-lita bi-turbo V6 afi o le Quattroporte fou. E o'o lava i ai se lagona... Aua afai o le sini o lenei crossover o le tauva i le lumanai o le crossover a Porsche, le Porsche Macan, o le a taua le amataina o lenei "taua" maloloina mo uiga faʻapitoa.

O lenei faʻataʻitaʻiga na muai faʻatulagaina e avea ma vaega o le Alfa Romeo team, ma le faʻamoemoe e fesoasoani i le faʻailoga e toe faʻamautuina ai i le maketi i Amerika i Matu. Ae ui i lea, mo le faʻalauteleina o le Maserati, Alfa Romeo na laa i tua ma faʻatagaina le trident imprint e taʻimua i lenei poloketi. O se gaioiga e faʻamoemoe e sili atu ona aoga mo le vaega Fiat ...

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili