Peugeot 308 SW: fa'afeso'ota'i muamua

Anonim

Na tuu i matou e Peugeot i luga o le vaalele ma ave i matou i Touquet, i le itu i mātū o Falani, ina ia matou iloa ai le Peugeot 308 SW fou. I le va, matou te tietie pea i a matou uila, e susunu le foie gras ma sisi matou te 'ai ma le loto.

Ua uma ona matou o atu i fanua Farani i le taimi o le tuuina atu o le Peugeot 308. O le taimi lenei, o le nofoaga filifilia o Touquet, o se tamai nuu Farani ma se nofoaga e sili ona fiafia i le taele mo le Igilisi (ina ua uma le Algarve, ioe).

I le malaevaalele, o le 130hp Allure version Peugeot 308 SW 1.2 PureTech o loʻo faʻatali mo i matou (€27,660). "Faʻauma" i mea uma e ofoina mai e le leona, matou te taia le auala. Na faʻasino e le GPS le Française de Mécanique Production Center i Douvrin e avea ma nofoaga mo se asiasiga i le laina afi afi na matou ave i lalo o le pulou. I luma atu e tusa ma le 140 km, i luga o se fefiloi o auala lona lua ma le alatele.

Peugeot 308 SW-5

E sili atu le telē nai lo le saloon, o le Peugeot 308 SW o loʻo tumau pea lona agaga faʻamalosi ma e le faʻaumatia lona faʻatonuga. O le uili laʻititi, sitaili kart, e maua ai le tele o le saʻolotoga ma le pulea, faʻatagaina se auala mautinoa i luitau o loʻo tuʻuina mai e le auala ia i tatou, o se uiga e le leiloa e uiga i le saloon.

Inisinia

Talia, o le 1.2 Puretech 130hp afi e va'aia le 230nm torque avanoa i le vave e 1750rpm. O iinei o le aafiaga avetaavale e maua ai faailoga maualuga, o se tamai afi 3-silinder ma manava tele. A tatou faatelevave i le pito i lalo, e alaga "Vive La France!" faʻatasi ma se siʻosiʻomaga Amerika, pe leai foi le turbo "faia i Amerika".

E ui lava i le faʻailoga Farani o loʻo faʻapea mai le faʻaaogaina o le 4.6 lita i le 100 kilomita, o le a faʻafefeina lona tulaga e faasaga i afi tiso, o lona manaʻoga e sili atu le maualuga i lenei vaega.

I le fale gaosi oloa mo se maimoaga taʻitaʻia o fale, na faʻamalosia i matou e se tamaʻitaʻi e fai se ofutino faʻaalia ma seevae faʻapitoa, o le sika fou i na vaega.

Peugeot 308 SW-23

O le Française de Mécanique Production Center e nafa ma le faʻapipiʻiina o le 1.2L Puretech afi. E mafai ona e va'ai i ata o la'asaga eseese o le fa'agasologa, e o'o lava i le oloa mulimuli. Faatasi ai ma le pulea lelei o le puleaina o le faasologa o aso taitasi a le Production Center, o loʻo faasino atu le matou taʻiala i le tele o faʻaputuga o vaega o loʻo faailoga i le mumu ma fai mai: "O lapisi taugata lenei, ae e tatau lava ona faʻapea."

Peugeot 308 SW-15

Na matou tuua le falegaosimea i le itu o Touquet, lea o loo faatalitali mai ai le fonotaga masani a le au tusitala mo i matou i le faletalimalo. Ae ui i lea, ua i ai nei i o matou lima le Peugeot 308 SW 2.0 BlueHDI (Allure) faʻatasi ma le 150hp ma le 6-saosaoa fou faʻasalalau otometi mai le French brand EAT6 (€36,340), iinei i se amataga atoatoa.

O le fa'aaogaina i le Peugeot 308 SW 2.0 BlueHDI sa masani lava ile 5/6 lita, lea sa fa'amoemoeina, ona o le saosaoa o le saosaoa e tumau. O le leo ma le tulaga lautele o meafaitino e fai si maualuga, lea tatou te maua ai se lagona o le soifua manuia i luga o le vaa. O nofoa pito i luma o ta'aloga ta'aloga e maua ai le sa'olotoga e fa'avavevave ai i tulimanu, ma maua ai le lagolago lelei i tua.

Peugeot 308 SW-30

I le aso mulimuli na matou maua ai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le afi fou 1.6 BlueHDI ma le 120hp i le saloon ma le SW version, lea o le a maua i Potukale i ni nai masina. O lenei afi emits na o le 85 g / km o le CO2 ma o loʻo faʻasalalau le faʻaaogaina o le 3.1 lita i le 100 km, faʻatulagaina o ia lava e sili ona talosagaina i fanua Potukale. Faatasi ai ma le 300 nm torque o loʻo maua i le 1750 rpm, e mafai ona faʻaogaina le Peugeot 308 SW faigofie lava.

Fa'asalalau otometi fou (EAT6)

O le ATM fou e sili atu le lelei nai lo le muamua ma, e aunoa ma se masalosalo, faʻaopoopo le aisa i luga o le keke. E moni tatou te leʻi faʻataʻitaʻiina lelei, ae o lenei faʻafesoʻotaʻi muamua, na mafai ona malamalama o le mea e vavae ese ai mai soʻo se isi lava pusa otometi 6-saosaoa e le mafai ona iloa e le avetaavale masani.

Faʻatasi ai ma tekinolosi "Quick Shift", ua taʻua o le "S-mode", e mafai e le EAT6 ona faʻaogaina lelei talosaga a tatou vae taumatau, e aunoa ma le "oloina" le tali.

O le fa'aaogaina i le Peugeot 308 SW 2.0 BlueHDI sa masani lava ile 5/6 lita, lea sa fa'amoemoeina, ona o le saosaoa o le saosaoa e tumau. O le leo ma le tulaga lautele o meafaitino e fai si maualuga, lea tatou te maua ai se lagona o le soifua manuia i luga o le vaa.

Peugeot 308 SW-4

Fuafuaga ma Fua

O le iloiloina o le mamanu e pei lava o le ulufale atu i le fanua lea e pule ai tagata uma ma e leai se pule, o lea ou te tuʻuina atu ia te oe loʻu manatu le faʻaituau. O le vaaiga atoa o le "i fafo o le pusa", e fai si faafeagai ma le mamanu a le tauvaga, lea e taumafai e faʻamaoni i le taimi ua tuanaʻi.

Peugeot 308 SW-31

I totonu, lea na manumalo ai i le faailoga pito sili ona matagofie i totonu o le lalolagi i le lomiga lata mai o le Paris International Automobile Festival, o le ata o loʻo tausia mama ma o loʻo faʻatatau i faiga fou o mamanu. E manaia le tamo'e o lou lima i totonu o le fale ma lagona le suavai e aunoa ma se faʻalavelave tele, e ui o iinei e vaeluaina manatu, ma nisi e manatu o le "avant-garde" e mafai ona taʻitaʻia le faʻataʻitaʻiga i se faagasologa o le matua vave.

Ae mo le pito i fafo, fai mai le Faatonu Sili o le Peugeot, Gilles Vidal, o le luʻitau sili lava o le toe faʻaleleia o le pito i tua ma le pito i luma, ma le pito i tua o le LED e faʻamanatu ai mea teuteu. Fai mai Vidal, na mafai ona matou iloa se Peugeot 308 SW i le po 500 mita le mamao.

Pe a faatusatusa i le augatupulaga talu ai, o le Peugeot 308 SW fou ua tupu 84 cm le umi, 11 cm le lautele ma leiloa 48 cm le maualuga. I le faaopoopo atu i nei fuainumera o loʻo saofagā i le maualuga o le faʻatinoga, o loʻo i ai nei le tele o avanoa i le vaega ato (+90 lita), o lona malosi e 610 lita.

Peugeot 308 SW-32

O le faiga "Magic Flat" e mafai ai ona gaugau nofoa pito i tua otometi, suia le ogalaau i luga o le mafolafola ma le gafatia o le 1765 lita.

O le EMP2 platform na fesoasoani foi i se faʻaititia tele o le mamafa (70kg), o le aofaʻi o le 140 kilokalama itiiti pe a faʻatusatusa i le Peugeot 308 SW talu ai.

Tekinolosi

Peugeot 308 SW-8

O lo'o i ai le tele o tekinolosi i luga ole va'a ma e mafai ona tatou iloa toetoe o mea uma. I totonu o le tele o filifiliga fa'atekonolosi o lo'o i ai ni fa'amaumauga fou e lua: o le Park Assist ma le paka fa'ata'oto ma le Driver Sport Pack.

O le Driver Sport Pack na faʻapipiʻiina i le Peugeot 308 SW muamua na matou faʻataʻitaʻiina. O se faʻamau "taʻaloga" o loʻo i tafatafa o le "amata" faʻamau, pe a faʻagaoioia, e suia le tulaga o le taʻavale, tuʻuina atu se tulaga taʻaloga i le Peugeot 308 SW.

Peugeot 308 SW-7

Ta'aloga ta'avale malosi, fa'afanua fa'ato'a fa'avavevave pedal fa'afanua, fa'ateleina le tali atu o le afi ma le atigipusa, fa'amatalaga o le dashboard mumu ma le fa'aalia o le eletise, fa'amalosia o le mamafa, fa'avavevave fa'alava ma fa'a'ese'ese ma fa'asili le leo afi (e ala i sipika) o suiga ia e mafua ai.

Peugeot i soo se mea

"Link My Peugeot" o se app e mafai ai ona e vaʻavaʻai i fuainumera o auala, tutoʻatasi, faʻaauau le folauga i se nofoaga i vae, suʻe le taʻavale ma maua faʻasalalauga faʻaleleia.

O le isi talosaga fou o le Scan My Peugeot, lea, e ala i tekinolosi faʻaalia ata, e mafai ai ona matou faʻasino i se vaega o le taavale ma maua faʻamatalaga e uiga i ai.

Ae mo Potukale?

Peugeot 308 SW-29

I Potukale, 3 meafaigaluega tulaga o le a maua: Avanoa, Active ma Allure. E pei o le hatchback, o le ai ai se Pack Business mo le Access version, e faʻatatau i le maketi vaʻa.

Peugeot fa'amoemoe e fa'atau atu i le va o le 1500 ma le 1700 Peugeot 308 SW i lenei tausaga i le maketi Potukale. Le Peugeot 308 SW o le a oʻo atu i faʻatau i le amataga o le taumafanafana.

Avanoa

1.2 PureTech 110 hp (23,400 €)

1.6 HDi 92 hp (24,550 €)

1.6 e-HDi 115 hp (25,650 €)

Malosi

1.2 PureTech 110 hp (24,700 €)

1.2 PureTech 130 hp (25,460 €)

1.6 HDi 92 hp (25,850 €)

1.6 e-HDi 115 hp (26,950 €)

faatosina

1.2 PureTech 130 hp (27,660 €)

1.6 HDi 92 (28,050 €)

1.6 e-HDi 115 (€29,150)

2.0 BlueHDi 150 hp (35,140 €)

2.0 BlueHDi 150 hp Auto (36,340 €)

Peugeot 308 SW: fa'afeso'ota'i muamua 10889_11

Faitau atili