Faʻasalalauga mo Volkswagen Polo "faʻasaina" mai le televise a Peretania. Aisea?

Anonim

O le mataupu e mafai ona taʻuina i ni nai laina: na filifili le Advertising Authority o Peretania e faʻasa le faʻaalia o le ata faʻasalalauga mo le fou. Volkswagen Polo , e faʻavae i luga o le finauga na faʻaalia e lenei mea, i totonu o avetaavale, se talitonuga "tele" i faiga e fesoasoani i le avetaavale ma le saogalemu.

I le ata, lea matou te faamanatu atu ia te oe iinei, o faiga saogalemu malosi, e pei o le mataʻituina o mea tauaso, e iu lava ina taofia se avetaavale talavou ma lona tama fefe, uma i luga o se tupulaga fou Volkswagen Polo, mai le lavea e se loli. Po'o lena, fa'afetai i le taofi fa'afuase'i fa'afuase'i fa'atasi ai ma le su'eina o tagata savavali, latou te taufetuli i luga o se teine talavou o lo'o kolosi le auala.

O le taumafai e fa'aeaina le lelei o le i ai o nei mea faigaluega, na i'u ai i le ata na fa'aosofia ai fo'i fa'asea a le au fa'atau e to'aono, ma le Advertising Authority a Peretania. O lenei, i luga o le tuuaiga o le faʻalauiloaina o le taʻavale mataʻutia, e ala i le faʻatauvaʻaina o aoga o le saogalemu o taavale.

VW Polo Fa'asalalauga UK 2018

Volkswagen finau

I le feagai ai ma tuuaiga, na taumafai ai Volkswagen e tetee atu i nei manatu, ma finau e leai se mea i totonu o le ata tifaga "faʻalauiloaina pe faʻamalosia le taʻavale mataʻutia, faʻatauvaʻa, le faʻalogo poʻo le le faʻatagaina". Mana'o e fa'amatala le aveta'avale o lo'o fa'aalia i fa'asalalauga e pei o le "clumsy, unlucky and prone to accidents", o se mea o le a leai se masalosalo i vaaiga na ia fetu, "comically exaggerated".

Ae mo tulaga lava ia, Volkswagen puipuia foi e le mafai ona faʻaalia le tau faʻaopoopo o ana faiga saogalemu, e aunoa ma le faʻaalia o le auala latou te gaoioi ai i tulaga matautia. E ui lava, na ia faamamafaina, o nei mea na faʻaalia i se "auala saʻo ma faʻamaonia".

VW Polo Fa'asalalauga UK 2018

Ua Tu'u le Pulega Fa'asalalauga

E ui lava i finauga a le faufale, o le mea moni o le UK Advertising Authority na iu ina pule i le au tagi, ma le manatu, e ala i le faʻalauiloaina o le "faʻalagolago" i faiga malupuipuia, o le ata tifaga e faʻalauiloaina ai le avetaʻavale le talafeagai.

Ua fa'ai'uga e fa'apea o le fa'alagolago i faiga fa'akomupiuta maualuluga o lo'o fa'aalia i le ata e ta'ita'iina atu ai i le fa'ateleina o lona aoga, fa'atasi ai ma le leo lautele o le fa'asalalauga e vala'auina ai le ta'avale le fa'atatau. E pei o lea, e aofia ai se soliga o le Tulafono, ina ia le mafai ona faʻaauau le faʻaalia o ata tifaga, ma ua uma ona matou lapataia Volkswagen e aua le faʻamalosia le avetaʻavale le talafeagai, e ala i le faʻateleina o le manuia o faiga saogalemu o loʻo i totonu o taavale.

UK Pulega Maualuga mo Faasalalauga

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili